Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Sziasztok!
Látom bővül a kör,de jóóóóó! :) Hogyan szólíthatom a kedves csatlakozót???
Netti! Mikorra nem várod?
Drukkolok ezerrel! :)
Velem semmi különös,azt sem tudom,hogy hányadik ck napon vagyok,de megfogattam,hogy nem számolom ki,bele sem nézek a naptárba! :D
Syl
Szia:)
Szilvi vagyok amugy:)Ha olvastad a történetem,azóta igazából semmi változás nem történt,voltunk sperma vizsgálaton,de nem vagyok tisztában az eredménnyel,valaki azt mondja elég valaki azt hogy gyenge,tehát nem tudom.Semmit nem érzek,ma vagyok a 10DPO-n,tehát elvileg van még 4 napom,de nem igen rézek semmit.Tegnap iszonyatosan felpuffadtam,alig birtam menni,nem tudom mitől.Nagyjából ennyi.Te hogy vagy?
sziasztok csajok!
syl:jó,hogy te is itt vagy!ne törődj vele én se nagyon figyeltem magam meg nem is mértem mindig a hőmet így most azt se tudom mi is van!csak most az az érdekes nem megy fel a hőm!lehet nem volt pé-m??!!!nem tudom!kb.19-én kellene megjönnie!
szilvi:a doki mondott az eredményre valamit?látta már?mert csak ő tudja megmondani pontosan mi jó vagy mi nem!érted??már nem barnázok!inkább bő folyásom van!de nem tudom milyen!netti!írjatok!
Szilvi!
Meg írod a lelet eredményét???
syl (szintén Szilvi) :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!