Terhesseg alatti menstruáciorol lehet szo? Semmi gorcs, semmi fajdalom. Bovebben lent
Figyelt kérdés
a férjemmel nagyon szeretnénk babát de ez idáig még sajna nem jott ossze. E honap 7.én kaptam meg a havi vérzésem ami átlagos, talán még picit erosebb is volt, de sajna meg jott szokásos 4-5 napig tartott.11.ikén már elállt és 12.ikétol 1utt voltunk. a ciklusom min.34 napos de van hogy akár 14 napot is késik, de már lassan kezd helyre allni.ami furcsa az az hogy ma, tehat 18 nappal a mensim utan el kezdtem vérezni, nem gorcsoltem elotte, csak azt gondoltam hogy a folyásom eros, de vér volt, már 5 ora telt el és meg csak 1 tisztasági betét telt meg, nem darabos, nem barna hanem elenk piros, nem gorcsolok, nem is erzem hogy menstruálok, és nem is budos mint általában a havi szokott lenni, abszolut nincs kellemetlen szaga.még majdnem 2 hét hiányzik a mensihez, és már ilyen korán megjott? ilyen még sose volt, mindig késni szokott hamarabb sose jelentkezett. tegnap 1utt let után 1-2orával rozsaszínes kozepes foltom volt ma meg mensi?mi ez?még boven van ideje, hogy megjojjon.semmi durva sex, semmi ami megindithatta volna, minden pont olyan volt mint maskor.lehetek terhes?2010. máj. 29. 21:03
1/4 A kérdező kommentje:
a hom fent van mar 3 napja kb.és ma sem csokkent. szokatlanul kirobbanoan ideges vagyok, duhiteni tudnak szemelyek, kirobbanoan reagalok, es minden kicsinysegbol nagy ugyet csinalok.az elso terhessegem elejen voltam pont ilyen heves, és nagy száju.valamint a kedvenc melltartomat mar kicsinek erzem amit felvettem,ami picit meg bo is volt. a melleimet nagyobbnak erzem és latom
2010. máj. 29. 21:27
2/4 anonim válasza:
Előfordul, hogy normális menstruáció jelentkezik terhesség alatt. Ha valóban van baba, akkor már minden tesztnek ki kell mutatnia, úgyhogy tesztelj egyet, és kiderül.
3/4 A kérdező kommentje:
én nem bízom a testekben, volt már tobbszor hogy halvanyat teszteltem és meg sem volt baba, de azt nem ertem hogy mi keresni valoja van most a mensimnek mikor meg elvileg kb.2 hete volna hátra a megszokott idopontig
2010. máj. 29. 21:42
4/4 A kérdező kommentje:
amugy koszi a valaszt, noveremnek volt ilyen esete. neki is májusban volt .a mensije ha jol emlekszem 8.ikán-nekem 7.ikén -jott meg atlagosan , aztan probalkoztak, es 28.ikán ugyanabban a honapban megint megjott neki 3.-áig-nekem meg 29.én jott meg masodszor- de nem intenziven, csak gyengen, aztan kiderult hogy pocakos, es mar 7 eves a lanya.remélem az en esetemben is errol van szo. milyen erdekes a sors, pont ugyanaz a honap, és a datumok is hajszál híjan meg1eznek
2010. máj. 29. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!