Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
371/1730 A kérdező kommentje:
köszi a drukkot én is drukkolok neked!csak azért gondolom(és nem fárasztani akarlak meg okoskodni se),hogy 29-én volt az ovum mert mindig átlagba 1-jétől voltunk együtt és soha nem sikerült még a baba!most meg véletlen volt!neked mikor volt az ovud??akkor reménykedhetek,hogy a beágyazódástól van ez a valami nem azért mert meg fog jönni??
2012. márc. 12. 10:18
372/1730 anonim válasza:
Ahhoz még korai lenne,19-én kéne csak megjönnie,tehát az még egy hét...korai sztem.Én pl mensi előtt 1 nappal barnázok csak.Én ugy tudom sacc/kb-ra hogy olyan 8-10 nap a beágyazódás,tehát számolj vissza,mikor volt pé-d ahhoz adj hozzá kb ennyit és akkor kiderül:)De ahogy számolok neked kb most van a beágyazódás.Nekem mult héten szerdán volt,a dokim uh-val megerősitettem:)Márc.2.-án voltam nála,már akkor 14mm-es tüszőim voltak,2 db:))Elmondta hogy szerdán(7-én)lesz peteérésem,tehát,kedden,szerdán és pénteken is együtt voltunk:)Volt gyertyaállás meg popsi feltornyozás utána:)Most már csak a várakozás van,de a párom szerdán megy,az eredménye is meglesz délutánra,remélem nem lesz gond az eredményével és mehet a drukk:)
373/1730 A kérdező kommentje:
na akkor a párodnak is drukkolok,hogy minden rendbe legyen nála is!szerintem is korai,hogy megjöjjön de ki tudja!csak a bentlakó valaki ha van valaki!érted??
2012. márc. 12. 10:39
374/1730 anonim válasza:
Persze,hogy értem és drukkolok neked:)Én is türelmetlen vagyok nagyon,de sajna várni kell....Azt mondta a dokim,ha a férjem eredménye kész van,akkor találkozunk ujra:)Tehát ha ez a honap nem jön össze,akkor majd a doki bácsi a köv.honapban összehozza:)Annyit beszéltünk meg,hogy max egy inszem.-be még belemegyek,de másba nem,lombikra gondoltam.
375/1730 A kérdező kommentje:
szia!mizus?hát szerintem nekem meg fog jönni!bár kicsit korai!de ez van!még mindig barnázásnak mondanám de érdekes mert csak ilyen korán van egész nap szinte semmi!reggel éreztem egy nagy görcsöt tehát görcsöltem de ahogy jött úgy el is múlt!azóta sincs!de nem reménykedek!a tisztaságin még mindig barna van!bocsi,hogy így írtam!hány nap lehet a beágyazódási vérzés??mennyi a normális napok száma?ez lesz a 4-dik napja!!teljesen elkenődtem!feladom!elegem van!írj ha vagy!
2012. márc. 13. 07:17
376/1730 anonim válasza:
Szia!Hát én azt olvastam 7-12 nap a beágyazódás a Pé után.Ha jelentkezik e tájban szokott.Olvastam már sokfélét,van akinek tart addig amig a mensinek jönnie kell!De ne add fel,amig nem jön meg van remény!Még nincs veszve semmi,bízni kell mindig,hátha....Bár én se vagyok az a pozitiv hozzáállásu,de állitolag muszáj igy felfogni:)Ha nem sikerül ez a honap,oldd meg hogy Apát elkisérd a vizsgálatra,hidd el,nem nagy cucc:)Kijön és azt fogja mondnai hogy ez semmiség volt:)Akkor már a doki többet tud mondnai és hátha elinditja nálad a clostit:))
377/1730 A kérdező kommentje:
szia!veled mizus??mert azt nem írtad!hát ha a páromat megvizsgálták és minden rendbe van nála akkor jön a petevezeték átfújás nálam de addig nem akar kínozni vele!köszi a biztatást!nem értem az egészet mert mindig úgy szokott megjönni,hogy görcsölök az nap és jön is a vér!
2012. márc. 13. 07:38
378/1730 anonim válasza:
Azért mondom hogy ne add fel még!Korai lenne ez mensinek!Ja az átjárhatóságit neked mindenképp megcsinálják?Nekem pl nem kinoz vele a dokim,megvárjuk a hormon eredményemet meg a párom leletét,holnap már többet tudok:)Nálam nincs semmi,a hóm 37.37,1 között ingázik,de nekem cska 7-én volt ovum,tehát még elvileg korai is lenne akármi is.Tegnap este éreztem 2x-3x picit hogy megszurt volna valami a pociba,de ennyi,folyásom az elég vizes,de ez semmit nem jelent még!
379/1730 A kérdező kommentje:
jó magas a hőd!ez jót jel!bár én még a hőmet se értem mert 36,3 ma de ilyenkor már nekem is fent szokott lenni a hőm!az átjárhatóságit elvileg megcsinálja a doki de ezt január 31-én beszéltük azóta meg nem voltam mert tök felesleges!Misire várok,hogy menjen dokihoz!érted?
2012. márc. 13. 07:52
380/1730 anonim válasza:
Persze!Ezért kéne elkisérned,ha másképp nem megy,én is megyek a férjemmel holnap reggel,bár ő elmenne egyedül is,de mivel én itthon vagyok,megyek vele:)Na meg kiváncsi is vagyok,már alig várom a délután 2 órát,mert akkor lesz eredmény!Figyelj,ha a párodnál van a gond,akkor neked nem fog átjárhatóságit csinálni,gyogyszerrek kikezelik a párod és lehet rögtön baba lesz!Mióta is próbálkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!