Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
381/1730 A kérdező kommentje:
na őszintén drukkolok az eredmény miatt!nem lesz péntek munka nap igaz??mert sajnos most egyelőre most tudnánk elmenni!mert ő 3:45-re megy dolgozni 12 ig én meg 12-re megyek!tehát pont elkerüljük egymást!én meg nem merek elkéreckedni mert kiakadnak!hány napos vizsgálat lenne ez?mert még azt se tudom!gondolok majd rátok 2 óra fele!remélem jó hírekkel fogsz fogadni!!
2012. márc. 13. 08:01
382/1730 anonim válasza:
Köszi a drukkot:))Én is remélem:)Figyelj,én magán orvoshoz vittem,ráadásul osztály vezető főorvosról van szó!Összesen 2 ezer ft-ot kért tőlünk,annyi volt az egész hogy bementem vele,elmondtuk miért jöttünk,megtapizta a férjem heréit,kb 3 másodperc volt,azt mondta oké minden,kikérdezte volt e gyerekkorában mumsza vagy valamilyen fertöző betegsége és mondta hogy másnap menjünk be a korházba,és ad beutalot a laborba.Felmentünk,megkaptuk a beutalot és a laborba megbeszéltük mikor menjünk,elmondta a csak az 5 nap szexmentes dolgot,holnap reggel 8-ra kell vinnünk a cuccot,fél óra alatt be kell érni vele,addig melegen zsebben kell tartani és 2 után kész az eredmény,ez teljesen ingyenes volt!!!Szóval nem egy nagy dolog komolyan!Kb 10-20 perc volt az egész a dumával együtt a vizsgálat meg mondom 3 mp:)Kibirja hidd el,ha mi is kibirjuk az ennél joval kellemetlenebb vizsgálatot,ők is kibirják a cél érdekében:)Péntek sztem nem lesz munkanap,de ha lehetőségetek van rá és mivel ilyen időbeosztásban dolgoztok,keress fel egy magánrendelőt!Mi is pont ez miatt mentünk oda,este 6-ra,mert a párom is állandoan dolgozik!
383/1730 A kérdező kommentje:
hu ez tényleg semmi!mi nekünk a vizsgálatok sokkal szörnyűbb!legalább is szerintem!én még csak az szk-ra gondoltam,hogy oda megyünk de ott csak 2 ig van rendelés!hát majd meglátjuk mit tudok csinálni!de remélem nem kell mennünk!azért is kell mennünk mert a páromat sajnos sugarazták 13 éves kora körül és hát nem tudjuk,hogy ez kihatott-e erre is!
2012. márc. 13. 08:16
384/1730 anonim válasza:
Ezt a sugarazást nem kérdezte a doki tőlünk!De amugy nálunk is csak 2-ig van rendelés és vagy bekerülsz vagy nem,pont ezért választottam a magándokit,aki hál istennek nevetséges árat kért,de persze örülök neki mert az én dokim,ennél jóval drágább:SNekem is vissza kell mennem majd,bár remélem már teszttel megyek vissza és nem azért hogy megbeszéljük az inszemet....
385/1730 A kérdező kommentje:
hát reméljük a legjobbakat!de most megint ott tartok,hogy csak is menszi lesz belőle!mert ilyen nagyon sötét valami jött ki belőlem!bocsi az írásért!csak most lehet lassabban jön meg!idegesít!ha akar jöjjön meg de történjen már valami!nem görcsölök semmi sincs!érzékenyek a cicieim talán egyre jobban pedig ha megjön előtte mindig elmúlik!ez is furcsa!na mindegy!amúgy szeptember óta próbálkozunk élesbe ez az előbb lemaradt!és ti??hány évesek vagytok?ha nem gond,hogy megkérdezem!
2012. márc. 13. 08:29
386/1730 A kérdező kommentje:
bocs nem akarlak idegesíteni!csak ez a tétlenség megőrjít!nem vagyok hozzá szokva!mert ha munka van vagy ilyesmi akkor csináljunk,hogy minél hamarabb végezzünk!érted!bocsi még egyszer!
2012. márc. 13. 08:35
387/1730 anonim válasza:
Mi másfél éve probálkozunk,nekem ez a harmadik baba lenne,mert a férjem szeretne közös babát,én 35 a férjem 38 éves.Tudod nálam is vannak érdekes dolgok,sosem szokott fájni a cicim,na ezt a mult honapba eljátszotta,olyan szinten fájt,peteéréstől hogy alig birtam hozzáérni,késett 4 napot,sosem szokott,óramű pontossággal 28 napos.Vettem tesztet,mert a hőm is az egekbe volt,de negativ lett,meg is jött.Most figyeltem és megint fájnak a cicijeim ovu utántól,de már nem annyira mint mult hónapban,de érdekes,mert ahogy te is irod,mikor megjön elmulik,na nekem még odébb van kicsit a nem várt,de remélem sikerült most.....
388/1730 A kérdező kommentje:
nekem nem minden hónapba fáj és akkor nem is erős a vérzés de ha fáj akkor igen!hát akkor ti már rég próbálkoztok!!sajnálom!de tudod engem már ez az idő is kikészített!főleg mert sógornőm most szült nem olyan rég!úr isten már fél éves a kicsi!6 hónapos!elég nehezen viselem ezt a helyzetet!elkeserít!én most töltöttem a 30 januárba a párom 29 éves lesz!
2012. márc. 13. 08:52
389/1730 anonim válasza:
Régóta próbálkozunk,elvileg tavaly,dec 31-ig adtam időt magamnak,de nem jött össze.Most ugy vagyok vele,elmentem dokihoz és közöltem vele,hogy a lombikon kivül bármibe benne vagyok,csak csináljuk,mert ketyeg az órám,tehát ha most nem sikerül,akkor marad az inszem.
390/1730 A kérdező kommentje:
hát én is ettől félek,hogy kifútok az időből!mert nekem még nincs gyerekem!de nem vagyok képes már harcolni!érted?belefáradtam!és a lombikot mért nem vállalod??hiába is raknám fel a görbémet nem látnál rajta semmit!beteg voltam és nem tudtam mérni mert annyira köhögtem!és nem tudom mikor volt ovum!mikorra ne várjam vajon??jó kérdés ugye??
2012. márc. 13. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!