Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
491/1730 anonim válasza:
Velem semmi uj nincs,szokásos mensis tünetek,de sokfélét olvastam most a palstfűről és a barátcserjéről,most elkezdem szedni,ártani nem ártok vele és meglátjuk,hátha valami jo sül ki belőle:)Hát nem tudom mikor lehetett PÉ-d,de sokáig nem érdemes huzni és találgatni,nem ám bajod lesz belőle vagy ciszta vagy akármi érted....nem megijeszteni akarlak,ne érts félre,csak nem szeretném ha bajod lenne...
492/1730 A kérdező kommentje:
értem!és megértettem!de ha most csinálom a tesztet megint nem reggeli pisiből jön a találgatás!igazam van!majd holnap csinálom meg!szerintem holnap kellene megjönnie!utána számoltam!kb-ra!
2012. márc. 23. 09:31
493/1730 A kérdező kommentje:
valami rosszat mondtam??vagy itt hagytál?
2012. márc. 23. 11:00
494/1730 anonim válasza:
Szia!Dehogy mondtál rosszat,de nem mindig tudok gép előtt lenni sajna,csináltam a dolgfom meg főztem stb...Reggeli pisiből gondoltam,bocs ha nem volt érthető amit irtam,regeli pisiből csináld,és ha nega,akkor doki!
495/1730 A kérdező kommentje:
szia!mizus?hát nem teszteltem mert nem mertem!gyáva vagyok!tegnap munka közbe éreztem,hogy bele-bele szúr a petefészkemnél aztán el is múlt!hát nem tudom!na mindegy!ez van!
2012. márc. 24. 06:56
496/1730 A kérdező kommentje:
szia!mizus?hát teszteltem de negatív lett!most úgy írtam mintha 10-én megjött volna és 27-re tette a pé-met!szerinted?ja és április 10-én kellene megjönnie!
2012. márc. 25. 12:08
497/1730 anonim válasza:
szia!
Akkor más választásod nem marad csak a doki sajna,de ne irkálj be hülyeségeket,hogy ekkor megjött,mert nem jött meg,érted mit akarok mondani???
498/1730 A kérdező kommentje:
szia!mizus?hát még mindig semmi!nem lehet,hogy az antibiotikum bekavart?vagy annak semmi köze hozzá?mert azt szedtem kb 9 napig!a megfázásra vagyis köhögtem meg taknyos voltam!írj!
2012. márc. 26. 07:26
499/1730 anonim válasza:
Szia!Ahhoz hogy ennyit késsen,nem kavar be az antibiotikum,nem tudom miért nem jön meg,találgatni,meg egy ilyen kérdésben nem lenne jó....Mert ez komoly dolog sajna.Nem tudok mit mondnai,hisz a teszted negatív lett és annak már akárhogy is számolod ki kéne mutatnia.Most a dokin kivül nem tudok sajna tanácsot adni.
500/1730 A kérdező kommentje:
szia!csak az az egészbe a poén el se tudok menni a dokihoz!mert elég hülyén dolgozok!főleg ezen a héten mert 10-re megyek elvileg 6 ig de max 5:30-ig!már nem fogok találgatni!de akkor hogyan számoljam a következő ciklust?40 napnál tartok!lesz vagy 60 napos ciklusom!érted?
2012. márc. 26. 07:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!