Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Nem lehet hogy neked cisztád van?Amughy a hőd is elég alacsonyka szokott lenni?Mert pont ma olvastam hogy az pajzsmirigy alul müködésre is utalhat,azt egy vérvizsgálatból meg tudják mondani!
Hát én ilyenkor aludni se tudok,pedig aztán hajnalban már virrasztok:)
De ha tudom,hogy most kell együtt lennünk,akkor nálunk hajrá van,na meg a férjem is aktiv ez ügyben,mi sokat vagyunk alapból együtt....
Persze nálam és nála is van olyan hogy nincs kedve vagy fáradt,de ez ritka hál istennek.Na meg nagyon szeretné a babát,azért meg ugye tennie is kell hogy jöjjön:)
Hátha felmegy addig akkor az jó....
Bár tudod nem vagyok doki,és neked az kéne,mint irtam már sokszor,hogy meghozza a mensidet!
Utánna uj honap és ujra számolhatsz!
Még ha a párod nem is megy el dokihoz és te se szeretnéd magad kivizsgáltatni,legalább a mensidet kéne meghoznia!
A párod is szeretne babát amugy?
Szia!
Nekem tegnap volt az ovum,mert ma felugrott a hőm,igy ezt nézve nem tegnap előtt volt,hanem tegnap.Valahogy az együttlétet is összehoztuk,bár a férjem reggel 6-tól este 7 volt mire hazaért,ugyhogy sajnáltam is szegényt,de azt mondta megtesz mindent az ügy érdekében.Mondjuk ha őszinte akarok lenni,nekem meg a hasam fájt,gondolom az ovu miatt.A lényeg hogy együtt voltunk.Ő most szedi az E vitamint meg a folsavat,mert tökmagolajat még nem kaptam.Szorgalmas:))Csütörtökön megyünk vissza az ő dokijához,én innen tudom hogy ő nagyon szeretné azt a babát:)Tényleg szavam nem lehet rá,bármit megtesz.ugyhogy én most vagyok 1DPO-n,a többi már a sorson mulik:)
értem!megy a drukk!képzeld ez a hülye ciklus.hu(bocs nem tudom már mit mondani rá) behúzta 30-ra a a pé-m!szerintem akkor lehetett!lehetséges??
ilyen a görbém:
hát már amúgy is feladtam erre a ciklusra majd következő ciklus marad nekem!
huuuu nem igazodok ki rajta:S
Én nem szeretem amugy a ciklus.hu-t,én mindig is a fertilityn vezettem,mert az nekem pontosabb.Segitenék szivesen,de ugy hogy nem volt meg a mensid,igy nem tudok számolgatni...
Viszont nagyon keveset vagytok együtt,vagy csak nem irod be???
Na meg csinálj meg egy hónapot ugy,vagyis kezd el,hogy mindennap méred,ha törik ha szakad....
Ugy értékelhetőbb lesz,hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!