Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯
 561/1730 anonim ***** válasza:
Hát az igazság az,hogy a teszt már kimutatná ha babás vagy,sztem valamiért késik neked és biztos hogy a hormonok játszanak ilyet a ciciddel meg a hányingerrel.Csak nehogy cisztád legyen és doki meg nem lát...Tudod nekem is volt anno lánykoromban a fogigátlótól.Állandóű uh-ra jártam,hogy mi legyen,de hál istenek kifakadt a végén,de mondta a doki,hogy ennek lehetett volna komolyabb lemenetele is.Próbálj meg felkeresni egy dokit,amx maszekot,az rendel késő estig,nehogy bajod legyen.
2012. ápr. 4. 07:55
 562/1730 A kérdező kommentje:
hát most már végképp nem tudom mit higgyek mert nekem nem szokott ennyit késni tesztelni meg nem igazán mertem(utolsó tesztet 25.én csináltam)meg mi lehetett a méh feszülés?17-én?pont disznó toroztunk és alig bírtam kiegyenesedni annyira feszült!érdemes tesztelnem?nem pénz kidobás?
2012. ápr. 4. 08:03
 563/1730 anonim ***** válasza:
Én nem tesztelnék már,a feszülés akármitől lehetett,nem terhességi tünet.De miért nem rendelsz a vateráról tezstet?10-es érzékenységű,legérzékenyebb teszt,10 db-ot rendeltem,összesen 1000 ft-ért.Tegnap befizettem 1140 ft-ot,holnapra itt is van a 10 db teszt.Az a 140 ft a postaköltség amugy.És akkor van 10 teszted egy ezresért,mellesleg az már tényleg érzékeny.Én is azért rendeltem onnan,mert ha nem sikerülne ebbe a honapba,nem fogom kidobni a pénzt a 25-re a dm-ből.
2012. ápr. 4. 08:07
 564/1730 A kérdező kommentje:
ez most terhes teszt vagy ovu?ááá felesleges tesztelnem mert biztos vagyok benne,hogy márciusba nem is volt ovum most meg volt de nem voltunk együtt!tehát marad a április vége május eleje az új próbához!addig biztos kell várnom(várnunk)!ez van!
2012. ápr. 4. 08:16
 565/1730 anonim ***** válasza:

terhességi teszt,nem ovu,mondjuk ovu teszttel biztosan tudnád mikor van vagy lesz ovud,ha nem rendszeresen méred a hődet és az is ennyibe kerül kb...

Addig meg nem tudsz számolni ovut,amig nem jön meg,honnan kezded a számolást?Mert sajna kezdőnapod nincs,érted?vagy hogy gondoltad?

2012. ápr. 4. 08:22
 566/1730 A kérdező kommentje:
onnan tudom,hogy volt ovu fájdalmam meg folyásom is!petefészek szurkálódás!bár már semmibe nem vagyok biztos!inkább nem alapozok semmire!az a biztos!ja nem is igazán figyeltem magam ez is a baj!
2012. ápr. 4. 08:28
 567/1730 anonim ***** válasza:
Amugy én se igen szoktam figyelni,mert az ember hajlamos bebeszélni magának a tüneteket.Én is most véletlen cska onnan tudtam,hogy a hőm leesett....de fájdalom semmi,együtt voltunk meg minden,erre másnap a hőm ugyanott toporgott és akkor már fájt a hasam(tegnap),egész nap mensis fájásom volt,onnan tudtam hogy tuti aznap volt...Igazam lett,mára felugrott a hőm 36,9-re:))sok tünet van,amire azt gondoljuk,hogy....aztán mégse,nem vagyunk gépek és sok minden befolyásolja ezeket,sőt még a hőt is...
2012. ápr. 4. 08:59
 568/1730 A kérdező kommentje:
oké!megy a drukk!bocs most mennem kell mert dolgom van!holnap leszek!remélem te is!és köszi a sok hozzá szólást és tanácsot!puszi!
2012. ápr. 4. 09:02
 569/1730 A kérdező kommentje:
szia mizus??
2012. ápr. 5. 06:40
 570/1730 anonim ***** válasza:
Nálam semmi,várakozunk,hogy sikerült-e....Ezenkivül semmi,tüneteim még nem is lehetnek,tehát a hómet mérem és ennyi:)
2012. ápr. 5. 06:50
❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!