Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Butaságokat beszélsz és stresszeled magad!
Mindenki segíteni akar,ezért mondjuk hogy keress fel egy dokit,nem azért van mondva neked,mert senkit nem érdekel.De nézd,babát szeretnél,nem?
Mivel a ciklusoddal is baj van,igy muszáj elmenni,hogy rendbe tegyék,mert igy a bébi se tud jönni...
Persze hogy értem,de már azzal is elértél valamit,ha meghozza....Ha megjön akkor már az első lépés megvan a baba fele...akkor már tudsz számolgatni,mikor is van peteérésed.De az én véleményem annyi,ha már szabit akarsz kivenni,menj el egy normális magándokihoz,mondd el neki a problémádat,nem fog hülyének nézni és segíteni fog,hidd el.De mivel ennyi ideje nem jött meg,igy az első lépés az hogy meghozza neked és lehet rávilágit az okra is miért nem jött meg...Ha azt kikezeli,onnantól már mehet a dolog!
De amig meg se jön addig esély nincs rá!Tedd meg az első lépést,mert ha csak huzod halasztod és agyalsz hogy vajon mi is lehet,attól nem fog megjönni!Ez nem rosszindualt,hanem segitség hogy belásd,muszáj lépni ilyenkor még akkoris ha valaki nem szeretne bébit!Mert ennek a hátterében van valami amiért nem jön meg,a doki biztos tudni fogja hogy mi!
Vegyél erőt magadon és gondolj abba bele,hogy egy lépés a babától!Ha valaki nagyon szeretne egy kisbabát,akkor megtesz mindent az érdekében hogy sikerüljön!Drukkolok!
Boldog Húsvétot nektek is csajok!
Nekem már elmúlt a mensim! :)
Nem kínlódtam most vele sokáig. :)
Szilvi! Neked továbbra is drukk!
Netti! Te pedig bízom benne,hogy elmész az orvoshoz és szépen rendbe tesznek mert így tényleg nem jutsz sehová!!!
Syl
sziasztok!mizus veletek??
a héten kérek idő pontot dokihoz és meglátom mit tud velem kezdeni!
Sziasztok!
Nálam semmi ujság,kicst fájdogál a hasam:(
Jól tetted Netti,majd meglátjuk mit mond a doki!
Syl!Neked meg jó pihit:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!