Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
❮❮ ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... ❯❯
 611/1730 A kérdező kommentje:
bár tudom senkit sem érdekel!ez van!
2012. ápr. 8. 10:53
 612/1730 anonim ***** válasza:

Butaságokat beszélsz és stresszeled magad!

Mindenki segíteni akar,ezért mondjuk hogy keress fel egy dokit,nem azért van mondva neked,mert senkit nem érdekel.De nézd,babát szeretnél,nem?

Mivel a ciklusoddal is baj van,igy muszáj elmenni,hogy rendbe tegyék,mert igy a bébi se tud jönni...

2012. ápr. 8. 12:18
 613/1730 A kérdező kommentje:
rendszeres a menszim vagyis a ciklusom!csak most maradt ki!nem minden hónapba van így!azzal,hogy most meghozatja a vérzést és utána nem csinál semmit azzal én nem érek semmit!nem elfedni akarom az egészet hanem megoldást!érted??
2012. ápr. 8. 15:17
 614/1730 anonim ***** válasza:

Persze hogy értem,de már azzal is elértél valamit,ha meghozza....Ha megjön akkor már az első lépés megvan a baba fele...akkor már tudsz számolgatni,mikor is van peteérésed.De az én véleményem annyi,ha már szabit akarsz kivenni,menj el egy normális magándokihoz,mondd el neki a problémádat,nem fog hülyének nézni és segíteni fog,hidd el.De mivel ennyi ideje nem jött meg,igy az első lépés az hogy meghozza neked és lehet rávilágit az okra is miért nem jött meg...Ha azt kikezeli,onnantól már mehet a dolog!

De amig meg se jön addig esély nincs rá!Tedd meg az első lépést,mert ha csak huzod halasztod és agyalsz hogy vajon mi is lehet,attól nem fog megjönni!Ez nem rosszindualt,hanem segitség hogy belásd,muszáj lépni ilyenkor még akkoris ha valaki nem szeretne bébit!Mert ennek a hátterében van valami amiért nem jön meg,a doki biztos tudni fogja hogy mi!

Vegyél erőt magadon és gondolj abba bele,hogy egy lépés a babától!Ha valaki nagyon szeretne egy kisbabát,akkor megtesz mindent az érdekében hogy sikerüljön!Drukkolok!

2012. ápr. 8. 18:22
 615/1730 anonim ***** válasza:

Boldog Húsvétot nektek is csajok!

Nekem már elmúlt a mensim! :)

Nem kínlódtam most vele sokáig. :)

Szilvi! Neked továbbra is drukk!

Netti! Te pedig bízom benne,hogy elmész az orvoshoz és szépen rendbe tesznek mert így tényleg nem jutsz sehová!!!

Syl

2012. ápr. 8. 21:32
 616/1730 A kérdező kommentje:

sziasztok!mizus veletek??

a héten kérek idő pontot dokihoz és meglátom mit tud velem kezdeni!

2012. ápr. 9. 10:56
 617/1730 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nálam semmi ujság,kicst fájdogál a hasam:(

Jól tetted Netti,majd meglátjuk mit mond a doki!

Syl!Neked meg jó pihit:))

2012. ápr. 9. 16:11
 618/1730 A kérdező kommentje:
sziasztok!mizus veletek??írjatok!ha vagytok!
2012. ápr. 10. 07:28
 619/1730 anonim ***** válasza:
Szia!Én vagyok,nálam semmi változás,a hőm ma ugrott picit 37.1,de ennyi egyenlőre.És te?
2012. ápr. 10. 07:37
 620/1730 A kérdező kommentje:
szia!még egyszer!hát nálam nincs semmi!a hőm fent van nekem is!de amúgy semmit nem érzek!mikorra nem várod??ha gondolod felrakom a görbém ha érdekel!
2012. ápr. 10. 07:42
❮❮ ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!