Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
sziasztok!
veletek mizus??
szerintem azért is maradt ki egy hónap mert nem volt pé-m!vagy lehet 10-én menszi volt csak ilyen gyenge volt!és a pé-m most volt március 30-án!és azóta szépen fent van a hőm!
görbém:hátha látjátok mit is akarok mondani!
írjatok ha vagytok!
Szia!
Akár szerdán is lehetett pé-d,mert akkoris lennt volt a hőd és másnapra felugrott,nem tudom,annyira nem értek hozzá.Nem irod azt hogy mikor voltatok együtt????
Vagy ennyire ritkán csak?
Én azon a véleményen vagyok,ha valaki babás,olyan mindegy milyen teszt,kimutatja!
Én legalábbis,eddig 4x voltam babás,mindig kimutatta és mindig más fajtával teszteltem.Anno 15 éve mikor a fiammal voltam terhes,akkor még nem voltak ezek a jó tesztek és a mensi napján pozi lett,igaz halványan,de akkoris!
Kérj időpontot dokihoz!
Pont tegnap délután jutottál ezsembe,mert feljött a barátnőm,van neki is egy 15 éves lánya,nem jött neki se meg 2 hónapja.Képzeld el,hogy állando fejgörcse van,hányingere,cicije fáj,ideges állandoan,nem tudták mi baja.Már befektették a kórházba,agyon vizsgálták szerencsétlent,holott mégcsak 15 éves és nem találtak semmit nála!Mire rájöttek,hogy a ciklusa miatt van ez.Kapott rá egy gyógyszert,meghozta neki,azóta semmi baja,minden oké vele,eszembe is jutottál!
Igazad van,ez a hónap nektek kudarc már,ez az együttlét nagyon kevés,lassan 1 hónapja nem voltatok együtt.
Nálunk a párom aktív,holott szegénykém 12 órát melózik,de hál istennek ilyennel nincs gondunk:))
Velem semmi nincs,a helyzet változatlan...
Hát nem tudom,ehhez nem értek,én másképp csinálnám,de mint írtam,te tudod hogy s mint csinálod ezt.Én se rábeszélni se lebeszélni nem szeretnélek.Én másképp gondolkodok és mivel mi tényleg babára gyúrunk,nem tehetem meg hogy 1 hónapot is késsen,mert akkor már csúszok egyet,érted?
Na meg mivel én 35 vagyok,igy nem szeretnék sokáig várni már semmire,ezért is járok dokihoz,ha kell én megyek minden hónapban,mert nagyon szeretnénk azt a picikét:)
Sziasztok!
Szilvi! Te mikor tesztelsz? Már izgatottan várom a pozitív eredményt!!! :))))
Netti!
Neked meg újat nem tudok mondani,csak azt amit idáig!
Én egészségügyit végeztem,de hidd el nekem ez nem egészséges! Vegyél ki egy szabadnapot vagy valamit és ha kicsit is számít a saját egészséged,eltipegsz az orvoshoz!
Én csak jót akarok neked nem pedig kioktatni!
Remélem nem bántásnak veszed...
Velem semmi külcsi, élem vígan az életemet! :)
Most fél évre "felfüggesztettük" kicsit a témát!
Úgy is jön a nyár..., végre azt csinálom ami boldoggá tesz!
syl
sziasztok!mizus veletek!
hát én inkább nem is írok csak megkérdezem mi van veletek!már nem tépem a számat!igen elmegyek dokihoz de most nem megy!még mindig van 3 nap függő napom amit elvileg le kell dolgoznom de ez nem biztos!az megint 2óra×9nappal!és nem kioktatásnak veszem ez az egészet csak lássátok be most meghalni nincs időm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!