Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯
 651/1730 anonim ***** válasza:
Akkor probálj meg ugy időpontot kérni a dokitól,hogy vagy melo előtt vagy melo után...maszek dokihoz mész?
2012. ápr. 11. 09:29
 652/1730 A kérdező kommentje:
hát nem is tudom maszek-e mert még nem is bíztok,hogy hozzá megyek akire eddig gondoltam!bent rendel a kórházba!akkor csak jövő héten lesz alkalmam elmenni mert már akkor 12-re megyek!elvileg!bocs most megyek mert dolgoznom kell menni!már alig várom,hogy leteljen!puszi!
2012. ápr. 11. 09:33
 653/1730 A kérdező kommentje:

sziasztok!

veletek mizus??

szerintem azért is maradt ki egy hónap mert nem volt pé-m!vagy lehet 10-én menszi volt csak ilyen gyenge volt!és a pé-m most volt március 30-án!és azóta szépen fent van a hőm!

görbém:hátha látjátok mit is akarok mondani!

[link]

írjatok ha vagytok!

2012. ápr. 12. 07:35
 654/1730 anonim ***** válasza:

Szia!

Akár szerdán is lehetett pé-d,mert akkoris lennt volt a hőd és másnapra felugrott,nem tudom,annyira nem értek hozzá.Nem irod azt hogy mikor voltatok együtt????

Vagy ennyire ritkán csak?

2012. ápr. 12. 08:02
 655/1730 A kérdező kommentje:
most egyáltalán nem is voltunk együtt!sajnos!valahogy most így alakult!most ez a 3 hét nagyon nehéz volt!fáradt voltam már szinte este 8-kor aludtam!most meg ez a fránya macska kitolt velem és azért aludtam keveset!felment a szomszéd dió fájára és egy istenért nem akart lejönni!a kutyák felzavarták és valamikor késő este jött le!tehát azért is mondtam,hogy ez a hónap kudarc tehát nem is tesztelek többet mert tök felesleges!hát én meg azóta meg se néztem a tesztet mert úgy is negatív!hát ha tényleg 27-én volt ovum akkor megint késik??!!!áááá már nem is idegesítem magam!te mennyire ismered a teszteket??mert én megint x-epil tesztet vettem!ááááá hadjuk!veled mizus??inkább arról beszéljünk!
2012. ápr. 12. 08:16
 656/1730 anonim ***** válasza:

Én azon a véleményen vagyok,ha valaki babás,olyan mindegy milyen teszt,kimutatja!

Én legalábbis,eddig 4x voltam babás,mindig kimutatta és mindig más fajtával teszteltem.Anno 15 éve mikor a fiammal voltam terhes,akkor még nem voltak ezek a jó tesztek és a mensi napján pozi lett,igaz halványan,de akkoris!

Kérj időpontot dokihoz!

Pont tegnap délután jutottál ezsembe,mert feljött a barátnőm,van neki is egy 15 éves lánya,nem jött neki se meg 2 hónapja.Képzeld el,hogy állando fejgörcse van,hányingere,cicije fáj,ideges állandoan,nem tudták mi baja.Már befektették a kórházba,agyon vizsgálták szerencsétlent,holott mégcsak 15 éves és nem találtak semmit nála!Mire rájöttek,hogy a ciklusa miatt van ez.Kapott rá egy gyógyszert,meghozta neki,azóta semmi baja,minden oké vele,eszembe is jutottál!

Igazad van,ez a hónap nektek kudarc már,ez az együttlét nagyon kevés,lassan 1 hónapja nem voltatok együtt.

Nálunk a párom aktív,holott szegénykém 12 órát melózik,de hál istennek ilyennel nincs gondunk:))

Velem semmi nincs,a helyzet változatlan...

2012. ápr. 12. 08:32
 657/1730 A kérdező kommentje:
igen értem!bár most én tényleg nem tudom mi van!nekem se volt rendszeres csak mostanában lett az!szinte teljesen pontos volt!de pl.február 16-án 29 napra jött meg és nem 32 napra utána március 10-én volt 16-ig barnázás és azóta semmi!valami felborult!szerintem,hogy elmentem dolgozni és hirtelen jött,hogy mindenütt helyt kell állnom!mert ez is felboríthatja a ciklust!meg most én se 8 órát dolgozok hanem egy kicsivel többet!és ez most hirtelen jött!
2012. ápr. 12. 08:47
 658/1730 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom,ehhez nem értek,én másképp csinálnám,de mint írtam,te tudod hogy s mint csinálod ezt.Én se rábeszélni se lebeszélni nem szeretnélek.Én másképp gondolkodok és mivel mi tényleg babára gyúrunk,nem tehetem meg hogy 1 hónapot is késsen,mert akkor már csúszok egyet,érted?

Na meg mivel én 35 vagyok,igy nem szeretnék sokáig várni már semmire,ezért is járok dokihoz,ha kell én megyek minden hónapban,mert nagyon szeretnénk azt a picikét:)

2012. ápr. 12. 08:52
 659/1730 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Szilvi! Te mikor tesztelsz? Már izgatottan várom a pozitív eredményt!!! :))))

Netti!

Neked meg újat nem tudok mondani,csak azt amit idáig!

Én egészségügyit végeztem,de hidd el nekem ez nem egészséges! Vegyél ki egy szabadnapot vagy valamit és ha kicsit is számít a saját egészséged,eltipegsz az orvoshoz!

Én csak jót akarok neked nem pedig kioktatni!

Remélem nem bántásnak veszed...

Velem semmi külcsi, élem vígan az életemet! :)

Most fél évre "felfüggesztettük" kicsit a témát!

Úgy is jön a nyár..., végre azt csinálom ami boldoggá tesz!

syl

2012. ápr. 12. 17:53
 660/1730 A kérdező kommentje:

sziasztok!mizus veletek!

hát én inkább nem is írok csak megkérdezem mi van veletek!már nem tépem a számat!igen elmegyek dokihoz de most nem megy!még mindig van 3 nap függő napom amit elvileg le kell dolgoznom de ez nem biztos!az megint 2óra×9nappal!és nem kioktatásnak veszem ez az egészet csak lássátok be most meghalni nincs időm!

2012. ápr. 13. 07:40
❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!