Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Dehogy értem!
Nem baszogatásból irtuk neked a dokit se!
Csak azért hogyha valaki szeretne valamit,akkor megmozgat minden követ:)
És mi is nők vagyunk,nekünk is kellemetlen a nődoki,de ez van,én legalábbis,azt a pár perc kellemetlenséget eltűröm,csak csináljon valamit,mert olyankor egy kis remény midig felcsillan:))
Én most pl alig várom a szerdát:)
Nem,nem azért írtam!
Azért,hogy megértsd,hogy nem szekálásból és nyersségből irnak dolgokat,de sztem ezt ki lehet olvasni a te és az én hozzászólásomból is:)))
Hát igen,ebben igazad van!
Vele kéne kezdeni,hisz az ő kivizsgálásuk jóval könnyebb!
Mi túl vagyunk rajta,a férjem hál istennek minden további nélkül belement.Na meg ő is nagyon szeretné a babát,igy tudja,hogy egyedül én kevés vagyok ehhez:)
sziasztok!mizus veletek??
szilvi remélem nem jött meg vagyis remélem baba van a dologba!írjatok!!
Szia!
Nem jött meg,de megfog,csökkent a hőm 2 tizedet.Na meg holnap van időpontom dokihoz,kértem péntekre a laborba is időpontot,most már muszáj megjönnie.Remélem nem most lesz az 1 évben egyszeri alkalom amikor késik,mert akkor a pénteki vérvételem sztornó:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!