Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Én se megyek olyan sűrűn dokihoz,nem is kell!
Vérvételre mentem a 3.napon,aztán a 21.napon és csak utánna az eredményekkel megyek dokihoz,nem kell 2 naponta hozzá rohangálni,azt csak akkor kell,hogyha kapsz gyogyszert,hogy stimulálja a peteérésedet,követi uh-on,hogy érik-e és mekkorák lettek.Csak akkor kell menni nem állandóan.Tudod másképpen gondolkodunk,és azért nem értelek néha:)
De mindenki más,tehát a válaszaim azért érthetetlenek néha:)
Peteérés figyelésre csak 2 napot kell menni,12 és 13.napon.De mint írtam te tudod,csak én kicsit félre értelemztem valamit,mert annyi helyen olvastalak már hozzászólásokban meg itt is,hogy elkönyveltem magamban,hogy te is nagyon szeretnél babáét.Bocs!
Akkor majd eldöntöd hogy mikor lesz rá időd,és kedved elmenni.Csak ki ne csussz az időből!
teljes mértékbe igazad van!utolsó hozzá szólásra értem!
igen szeretnék babát de most úgy érzem ezek után feladtam!tudom nem rég próbálkozunk de én most ezt érzem!nem tudom ez írásba megfogalmazni amiért ne haragudj de talán azzal tudnám összefoglalni,hogy jobban félek attól,hogy talál valami bajt amit nem tud orvosolni és még az a kis remény is elszáll!de tudom el kell mennem!nincs kibuvó!de akkor már mondta volna nem??lehet nem is lehet gyerekünk!nem igazán tudom megfogalmazni mi is zajlik le bennem!
Nézd!
Tudod min mentem én keresztül egy éve?Elmentem egy sima rákszűrésre,ahol a doktornő közölte,hogy méhnakárákos vagyok,csak ültem és néztem....5x kérdeztem vissza tőle hogy mi van??????
Akkor már papirokkal jöttem haza,ez volt hétfőn,csütörtökön már műtöttek:)
És itt vagyok és babát szeretnék:)
Tehát olyan mindegy,hogy babát akarsz vagy sem,dokihoz akkoris menni kell.Ha valami bajod lenne már mondta volna.
Viszont ha van valami ami miatt nem jön a baba,jobb tudni róla nem?
A bizonytalanság sokkal rosszabb mint az hogy kapsz egy gyogyszert és ennyi....
De ezt a férjeddel kéne megbeszélni,hogy ő szeretne-e babát,mert akkor ez van és ide kell mennie.
Az én férjem se ugrált az ötletért,de mivel,szeretné a babát,igy megtette a dolgát.Nem nayg dolog,nem más előtt kell csinálni,tehát semmi szégyen incs benne.Te meg ne félj elmenni dokihoz,mert inkább tudd meg mi van saját magaddal,mint hogy tudatlanságba élj!
Rákszűrésre meg amugyis minden évben menni kell.Képzelj el engem,nekem a műtét után,3 havonta kell járnom rákszűrésre!
Én is retteghetnék,hogy mi van ha ujra előjön???
Na ezért tartom be a 3 hónapot és járok becsülettel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!