Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
húú én most látom van egy új hozzá szóló!
kedves K.:ha gondolod csatlakozhatsz nincs ezzel semmi baj!a hőmérőzést azért csinálom mert így legalább tudom mikor kell együtt lennünk bár az is igaz megérzem az ovut!most pl.nem is éreztem!
SYL.sajnálom,hogy megjött!amúgy mizus veled??
Mielőtt még bármit gondolnál (hogy könnyen írok a nem görcsölésről): 33 éves vagyok, 1 éve vagyok férjnél. Valószínűleg csak a bal petefészkem működik és számolnom kell a korai petefészek kiürüléssel. (vagyis korai klimax) gyermekünk nincs még, ősz óta nem védekezünk. Peteérés, ciklus okés, férjem rendben.
Csak tudd nálam mit jelent a megint megjött dolog: még egy hónappal kevesebb esély, hogy valaha babánk szülessen!
Mitől vagy rosszul?
Én sose hőmérőztem,de ma kíváncsiságból mértem. Dpo 8. napon jó lehet a 37.0 hő? A Dpo 7 napon kb 1 percig szúrt a bal petefészkem, a pé után pedig folyamatosan minden nap. Vélemény?
hát egy adatból nem lehet tudni így!bár elég magas a hőd!!hát tegnap rosszul voltam szinte egész nap délután meg hánytam!!kiírt a doki megint nem engedett dolgozni!!
hát nekem ilyen a görbém ha érdekel!
de szerintem most sem sikerült!!
5 nap és kiderül, meglátjuk. Ha van baba akkor az mindent megmagyaráz. Ha nincs, akkor lépünk tovább.
Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!