Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
szilvi:
na akkor neked is megy a drukk!!méred még a hődet??
szilvi:
megmutatod a görbéd??
k:hova tűntél??
szilvi:
húú jó magas a hőd??meg jó nagyot ugrott!!
Tegnap rosszul voltam, de valószínű csak az időtől. A reggeli paradicsomos, paprikás szendvics nem esett jól és utána émelyegtem is délelőtt... délutánra jobb lett.
Amióta PÉ volt szinte folyamatosan szurkál a bal petefészkem, szerdán (7 DPO) pedig volt egy pár perces görcs ugyanott. Azóta csak néha-néha szurkál.
A cicim fájdogál, pattanások jönnek, pecsételés sehol.
Ez nálam azért nagy szó, mert van olyan,hogy 5 nappal előbb elkezdi.
Hozzá kell tennem a múlt hónapban az 5 DPO-n elkezdtem pecsételni, a pattanások is jöttek és 25 napra (DPO 12) jött meg. Akkor szerintem megfogant, de nem jutott el a méhemig... :(
K.
szilvi:akkor szerinted is még reménykedhetek??mert ritka amikor ilyen magas a hőm!megnéznéd a görbémet te is!!léci!!
k:te most arra értetted a pecsételést,hogy beágyazódási vérzés??mert az lehetséges!bár ez sem törvényszerű!nem minden hónapba jelentkezhet!van akinek van van akinek nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!