Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Nem, nekem mielőtt megjött, előtte kezdem pecsételni. Nem a beágyazódásira gondoltam... arról tudom,hogy vagy van, vagy nincs :)
K.
Hát ha igy marad fennt a hőd,akkor az jó lenne!
Kapd el a párod sűrűbben,mert tök ritkán vagytok együtt....
Én mindig ugy csinálom,hogy kb-ra kiszámolom a pé-met,aztán mikor leesik a hőm akkor belehuzunk,bár mi majdnem 2 naponta együtt vagyunk,ugyhogy mindegy nálunk,de atzért figyelem igy is.
k:ja így már értem!!bocs!a pecsételés nem jó!vagy tévedek??
szilvi:hát most hogy beteg vagyok nem sok humorom volt van!bár lázas nem vagyok de nem vagyok tökéletesen jól!szerdán hánytam alig ettem 2 napig!
pill csajok most el kell mennem de majd 1 óra múlva kb újra leszek!!de ti beszélgessetek majd utána olvasok!!
Nem mostanra gondoltam,hanem előtte levő napokról:)
Én se tudok maradni sajna,ballagásra megyünk és lassan indulnunk kell,kicsit elegem van ezekből a flancos kiöltözködős dolgokból,de kibirom valahogy:)
Majd iszok valamit és egyből megjön a hangulatom:))
Kellemes hétvégét nektek!Pihenjetek sokat!
Szilvi
szilvi:neked is szép hétvégét!nem is leszel egész hétvégén??
k:ne menj el!
innen el!!na mindegy!!
bocs,hogy most írok!!ha vagy írj!
sziasztok mizus veletek??
írjatok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!