Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
❮❮ ... 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... ❯❯
 821/1730 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam semmi változás....Várakozás állásponton vagyok:)

Szilvi

2012. máj. 5. 09:21
 822/1730 A kérdező kommentje:

szia szilvi:

hát igen ez a legrosszabb!várakozni és várakozni!utálom!ezt már idegileg nem lehet bírni!ááá elegem van állandóan pisilnem kell!nem hiszem,hogy felfázás!na mindegy!!

2012. máj. 5. 09:27
 823/1730 anonim ***** válasza:

Én is felkeltem éjjel most....Miért nem lehet felfázás?

Ez még nem terhestünet,pedig én se szoktam ám felkelni....

2012. máj. 5. 09:29
 824/1730 A kérdező kommentje:
hát csak azért gondoltam mert mindig a ciklus második felébe van ez!!hát le ment a hőm!de soká feküdtem le 1 órakor és 4 kor meg keltem!így ez a hő nem számít!!
2012. máj. 5. 09:36
 825/1730 anonim ***** válasza:
Nekem islement kicsit,de én még messze vagyok a mensitől,hál istennek,bár én már nem reménykedek,bizok a dokiba....Ugyhogy nem is figyelgetek semmit,meg ilyenek,tesztelni se fogok ebbe a hónapba,eddig nem sikerült,most sem hinném,hogy összejött volna,pedig napra pontosan voltunk együtt,meg előtte nap is,mégis ugy érzem,hogy doki lesz a vége...
2012. máj. 5. 09:40
 826/1730 A kérdező kommentje:
honnan gondolod,hogy nem sikerült??bár én is meg szoktam érezni,hogy nem jött össze!de én még egy pár napig biztos reménykedek aztán elbizonytalanodok és tudom nem sikerül!hú remélem érted hogyan írtam!még kb 1 hetem van!de ebbe se vagyok biztos!egyáltalán jól húzta be az ovumat ez a fránya ciklus.hu??!!nem tudom!
2012. máj. 5. 09:46
 827/1730 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem a ciklus.hu-t,sokszor becsapott már...a másik még egyszer sem.

Mert ha ennyi ideig nem sikerült,nem hinném,hogy most igen...valószinű van valami gond és azért nem jön,mi már tul vagyunk az 1 éven,általában 1 évet mondanak,hogy annyi idő alatt ha minden oké,akkor sikerülnie kell,tehát én ezért nem bizok már.De a dokit elkezdtük,apa eredménye jó lett,vele nincs gond,tehát én vagyok hátra,majd kiderül 9.-én:))

2012. máj. 5. 09:49
 828/1730 A kérdező kommentje:

tehát te azt mondod,hogy gond van valamelyikünkkel?

"Én nem szeretem a ciklus.hu-t,sokszor becsapott már...a másik még egyszer sem"ezt hogyan érted??

nem bízok teljesen a ciklus.hu ba de legalább hő vezetésre jó!

2012. máj. 5. 10:04
 829/1730 anonim ***** válasza:

Én nem gondolok semmit,a saját magam dolgáról beszéltem,nem rád vetitettem ki....ne érts félre:)

Én a fertilityt használom,nem a ciklust....

Becsapott a ciklus egy párszor,mert nem oda huzta az ovumat ahova kellett volna,uh bizonyitotta pont abban a hónapban,onnan tudom 100-ra.

Az,hogy nálatok mi van,nem tudom,azt se hogy mióta próbálkoztok,mi másfél éve,ezért irtam,hogy nálunk biztos van valami,jobban mondva nálam,mivel azt mondta nem is egy doki,ha 1 év alatt nem sikerül a baba spontán akkor azt ki kell vizsgálni,ezért hiszem én azt amit irok....

2012. máj. 5. 10:07
 830/1730 A kérdező kommentje:
ja így már értem!bocs de egy kicsit félre értettem!hát mi szeptember óta próbálkozunk vagyis azóta vezetem a hőmet!de a hő ritkábban téved szerintem!
2012. máj. 5. 10:12
❮❮ ... 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!