Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Szia!
Nálam semmi változás....Várakozás állásponton vagyok:)
Szilvi
szia szilvi:
hát igen ez a legrosszabb!várakozni és várakozni!utálom!ezt már idegileg nem lehet bírni!ááá elegem van állandóan pisilnem kell!nem hiszem,hogy felfázás!na mindegy!!
Én is felkeltem éjjel most....Miért nem lehet felfázás?
Ez még nem terhestünet,pedig én se szoktam ám felkelni....
Én nem szeretem a ciklus.hu-t,sokszor becsapott már...a másik még egyszer sem.
Mert ha ennyi ideig nem sikerült,nem hinném,hogy most igen...valószinű van valami gond és azért nem jön,mi már tul vagyunk az 1 éven,általában 1 évet mondanak,hogy annyi idő alatt ha minden oké,akkor sikerülnie kell,tehát én ezért nem bizok már.De a dokit elkezdtük,apa eredménye jó lett,vele nincs gond,tehát én vagyok hátra,majd kiderül 9.-én:))
tehát te azt mondod,hogy gond van valamelyikünkkel?
"Én nem szeretem a ciklus.hu-t,sokszor becsapott már...a másik még egyszer sem"ezt hogyan érted??
nem bízok teljesen a ciklus.hu ba de legalább hő vezetésre jó!
Én nem gondolok semmit,a saját magam dolgáról beszéltem,nem rád vetitettem ki....ne érts félre:)
Én a fertilityt használom,nem a ciklust....
Becsapott a ciklus egy párszor,mert nem oda huzta az ovumat ahova kellett volna,uh bizonyitotta pont abban a hónapban,onnan tudom 100-ra.
Az,hogy nálatok mi van,nem tudom,azt se hogy mióta próbálkoztok,mi másfél éve,ezért irtam,hogy nálunk biztos van valami,jobban mondva nálam,mivel azt mondta nem is egy doki,ha 1 év alatt nem sikerül a baba spontán akkor azt ki kell vizsgálni,ezért hiszem én azt amit irok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!