Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
hát remélem nem haragudott meg!ugye k nem haragszol??
ne törődjetek vele következő hónapba sikerül!vicces mert anyu is áprilisba menszizet velem és majdnem akkor születne amikor nekem van a szülinapom!!áááá ezért is bánt egy kicsit,hogy most sem sikerült!
Miért haragudnék? Én hiszek benne,hogy mindennek megvan az ideje! Csak ilyenkor pár napig szomorú vagyok!
Drukkolok Neked kedves Kérdező :)
k:köszi a drukkot!de én még nem adnám fel a helyedbe!míg nem jön meg addig van remény!
ááááá csajok olyan rossz!feszül az egész hasam!teljesen végig!még a petefészkem is nyilalgodzik!
Dettó! No, ma már csak este leszek, szép napot!
K.
Egyre jobban fáj a petefészkem és most már a derekam is. Délután kezdődött, szinte olyan görcsöm volt, mint az első erős napon... de vérzés sehol...
K.
Jó reggelt!
Este már úgy feküdtem le, hogy a "fájás" erősödött és hajnalban megjött :(
Most ma még biztos nagyon szomorú leszek, bár a barnázás után már éreztem,hogy ez lesz!
Ti hogy vagytok?
sziasztok!!
mizus veletek??
K:sajnálom,hogy megjött!!
hát én is görcsöltem reggel de ahogy jött úgy el is múlt!
most várom,hogy megjöjjön!úgy sem sikerült!!a hőm nem ,hogy feljebb ment volna inkább lejjebb ment!36,7-ről 36,5-re ment le!!írjatok ha gondoljátok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!