Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
szia!
Hát nem teljesen jó,mert pont az magas aminek nem szabadna,azért nem jön a baba,de mint írtam,igazam lett,ha várat magára a baba ott van valami és ez tegnap nálam be is bizonyosodott sajnos....
Majd lesz valami,hétfőn a doki beállitja remélem és akkor már nem lesz akadály!
A TSH-m,pajzsmirigy....
Ez akadálya a babábak....
Tudod a hőm elég magas,ahhoz képest...37-37,1.már ez is uztalt pajzsmirigy alulmüködésre,állandóan álmos és fáradt vagyok,mellesleg hizékony is...azt hittem megint a vasam nincs rendben,de nem,most kiderült.
Az ellentetje,ha a pajzsmirigy tulmüködik,ott meg nagyon alacsony a hő reggel és az általában a soványabb csajszikra jellemző.
Ezt tegnap a laboros nő is mondta...
Majd kiderül hétfőn mit mond a doki....
Hát mivel magas az érték és ez a babához nem jó,igy le kell vinni ezt az értéket,gondolom kapok rá gyogyszert,ami hamar beállitja!Azt mondta a nő,hogy nem lesz gond,beáll hamar és stimmelni fog akkor minden!
De ezt amugy olvastam is pont ma reggel hogy kutakodtam,a hővel kapcsolatban....
Ezt irja:
Pajzsmirigy tultermelődés:
szivdobogás,idegeskedés,reszketés,félelemérzet,hangulatváltozások,sirós hangulat,sulycsökkenés,gyakori éhségérzet,nyughatatlanság,kialvatlanság,alvási zavarok,cikluszavarok(ciszták,hosszu ciklus,gyenge vérzés),hasmenés,megnövekedett libidó.
Ezek lehetnek a tünetei!
Persze nem törvényszerű hogy mindegyik jelet észrevedd magadon!
hát nem is tudom!megmondom őszintén!még soha nem figyeltem!bár a hőm azért nem annyira alacsony mondjuk 35 fok alá nem megy csak most nem akar emelkedni normálisan!!ilyen most a görbém ha érdekel!
Hát ez egy két kivétellel szinte végig a kontrollcsik alatt van:S
De nem vagyok orvos,igy nem akarok hülyeséget beszélni,ezt olvastam és ezt mondta nekem a laboros nő...
Egy vérvételből kiderül....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!