Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
❮❮ ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 ... ❯❯
 891/1730 anonim ***** válasza:

szia!

Hát nem teljesen jó,mert pont az magas aminek nem szabadna,azért nem jön a baba,de mint írtam,igazam lett,ha várat magára a baba ott van valami és ez tegnap nálam be is bizonyosodott sajnos....

Majd lesz valami,hétfőn a doki beállitja remélem és akkor már nem lesz akadály!

2012. máj. 10. 07:43
 892/1730 A kérdező kommentje:
mi lett magas??mert így nem értem!!bocsi!
2012. máj. 10. 07:52
 893/1730 anonim ***** válasza:

A TSH-m,pajzsmirigy....

Ez akadálya a babábak....

Tudod a hőm elég magas,ahhoz képest...37-37,1.már ez is uztalt pajzsmirigy alulmüködésre,állandóan álmos és fáradt vagyok,mellesleg hizékony is...azt hittem megint a vasam nincs rendben,de nem,most kiderült.

Az ellentetje,ha a pajzsmirigy tulmüködik,ott meg nagyon alacsony a hő reggel és az általában a soványabb csajszikra jellemző.

Ezt tegnap a laboros nő is mondta...

Majd kiderül hétfőn mit mond a doki....

2012. máj. 10. 08:00
 894/1730 A kérdező kommentje:
akkor most jól értem neked pajzsmirigy alul működik???tehát nekem meg lehet pont fordítva!hát ez jó!marhára!és most erre kapsz gyógyszert?
2012. máj. 10. 08:07
 895/1730 anonim ***** válasza:

Hát mivel magas az érték és ez a babához nem jó,igy le kell vinni ezt az értéket,gondolom kapok rá gyogyszert,ami hamar beállitja!Azt mondta a nő,hogy nem lesz gond,beáll hamar és stimmelni fog akkor minden!

De ezt amugy olvastam is pont ma reggel hogy kutakodtam,a hővel kapcsolatban....

2012. máj. 10. 08:09
 896/1730 A kérdező kommentje:
hát az jó ha hamar le tudják vinni az értéket normál szintre!én meg nagyon vékony vagyok már túlságosan is lehet ezért nem hízok??hát még erre nem is gondoltam!!mit olvastál a hővel kapcsolatba??
2012. máj. 10. 08:14
 897/1730 anonim ***** válasza:

Ezt irja:

Pajzsmirigy tultermelődés:

szivdobogás,idegeskedés,reszketés,félelemérzet,hangulatváltozások,sirós hangulat,sulycsökkenés,gyakori éhségérzet,nyughatatlanság,kialvatlanság,alvási zavarok,cikluszavarok(ciszták,hosszu ciklus,gyenge vérzés),hasmenés,megnövekedett libidó.

Ezek lehetnek a tünetei!

Persze nem törvényszerű hogy mindegyik jelet észrevedd magadon!

2012. máj. 10. 08:20
 898/1730 A kérdező kommentje:

hát nem is tudom!megmondom őszintén!még soha nem figyeltem!bár a hőm azért nem annyira alacsony mondjuk 35 fok alá nem megy csak most nem akar emelkedni normálisan!!ilyen most a görbém ha érdekel!

[link]

2012. máj. 10. 08:29
 899/1730 anonim ***** válasza:

Hát ez egy két kivétellel szinte végig a kontrollcsik alatt van:S

De nem vagyok orvos,igy nem akarok hülyeséget beszélni,ezt olvastam és ezt mondta nekem a laboros nő...

Egy vérvételből kiderül....

2012. máj. 10. 08:32
 900/1730 A kérdező kommentje:
valszeg nem annyi az alaphőm amit a gép behúzott!tettem fel egy ilyen fajta kérdést(vagyis az alaphőről)és ott azt mondta a válaszoló,hogy 36,3 vagy 36,4 az alaphőm!!de lehet a pajzsmirigyemmel van baj!nem tudom!nem fogom keresni a tüneteket míg ki nem derül!tehát az egész görbém szar!már bocs a kifejezésért!!igaz??
2012. máj. 10. 08:37
❮❮ ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!