Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Tudom,nem tőled kérdeztem K-tól:)
Majd kiderül,hogy a 21.napos jó lett-e,hétfőn doki,nem mondott semmit a doki a vérvételedre?
Írd le nyugodtan!
Ha tudom, elemzem :)
Nekem az LH szintem a magas, az utal arra, hogy korai petefészek kimerülésem lesz. Van olyan érték, ami azt jelzi,hogy nem stimulálható (vagyis a lombik sem jöhet szóba) de mivel nekem még van peteérésem, így addig örülünk!!! :)
Okés,köszi:)
Utána néztem már,de tudod irnak össze vissza mindent!
TSH:3.28
FSH:6.97
Prolaktin:156.4
Ösztradiol:96.4
Totál tesztoszteron:0.54
SHBG:39.4
DHEA-S:3.98
Inzulin:2.9
a 21.napos még nincs meg,majd hétfőn,de ott csak a progeszteront nézték....
Honnan látja a doki hogy van peteérésed?Vagy azt uh-n nézte?
Jaaaaa.az Lh lemaradt bocsi:)
LH:7.81
Te hány éves vagy,hogy kimerülőben van a petefészek?Lehet nálam is???
Este tudom megválaszolni jó?
A férjemnek 35M/ml volt és a 70%-a él. Ennek fele szuper gyorsan mozgott, 20%-a csak "lebegett"
Most megnyugtattál!
Az én férjemnek 57M/ml és ebből 45% mozog,akkor gondolom ez is jónak számit:)
Köszi!
Elfelejtettem írni: a 21. napi vérvétel alapján meg tudják állapítani,hogy volt- tüszőrepedés.
Jajj és kezdek összezavarodni.
Írtok nevet, hogy ki ír vagy kérdez? Akkor kicsit személyesebb lesz :)
Szilvi vagyok,én járok dokihoz,én küldtem el az eredményemet,meg a férjem eredményét:)
A 21.napos véreredményem majd hétfőn lesz meg,akkor megyek dokihoz is vissza!Remélem neki is kezd valaminek,a clostiban reménykedek:)
Szilvi
Lemaradt: FSH:14.8
Ez utal nálam a kimerülésre, nem az LH :(
33 éves vagyok!
A Férjed értéke kiváló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!