Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Netti!
Egyet értek K-val,nem bántásból irom,ezt már milliószor leírtam!Senki nem azért irja le a véleményét,mert bántani akar,hanem többnyire azért vagyunk itt mert babát szeretnénk,csak valaki tesz is a dologért valaki nem,ez mindenkinek a saját maga döntése!
K-nak igaza van az ovu tesztel kapcsiban!
Azzal is hogy 2 naponta ha együtt vagytok joval nagyobb az esély a bébire!
De mivel nem rendszeres a ciklusod,igy nem tudod pontosan belőni a pé-det se!
Ha ez a doki nem küldött sehova,váltani kell,ha nem jó időben rendel mert te melozol,akkor keresni kell olyat aki ugy rendel!
Ez nekem is már a 3.dokim,de megyek,mert szeretném hogy segitsen!
Nézd,azt mondtad meg ahogy látom hogy mikor irsz,délelőtt szabad szoktál lenni,nézzél dokit aki rendel délelőtt,vagy nézzél olyat aki este rendel és akkor el tudsz menni....
Én meloztam ugy hogy reggel 6-tól este 5-ig,mindennap,csak a hétvége volt szabad...
Olyan dokit kerestem aki este 6 ig rendelt....
Keress Te is ha szeretnél babát....De ne add fel mindig,hogy most már nem érdekel,mert ez hülyeség,te is tudod:)
NE kifogást,hanem megoldást keress,hogy el tudj menni dokihoz!!!!
Nem sértésből irtam amit irtam....ne érts félre!
Szilvi
Sziasztok!
Te tudod Netti!Te döntésed....
De ahhoz hogy dokihoz menj,nem kell várni a mensit....
Nálam semmi küli nincs,én ma megyek vissza a progi eredményemért és vissza a dokihoz,remélem closti recepttel jövök már ki onnan:))
Szilvi
sziasztok!!mizus veletek??
szilvi:hány óra fele mész az eredményért??
ez volt az utolsó ciklus amit hőmérőztem!!eldöntöttem!semmi értelme az egésznek!!igazatok van abba,hogy el kellene mennem dokihoz de mikor??este vagy reggel??reggel 8-tól rendel a doki igaz ez az sztk-ba de hozzá nem szívesen megyek!!este meg már hova menjek ha 5 óra után végzek legjobb esetbe aztán haza fürödni és vissza a dokihoz!most meg helyileg nem tudok más dokit csak ezt a kettőt de aki délután rendel meg 1 héten csak egyszer van!már így is ki voltak akadva a z oviba,hogy táppénzen vagyok!nem egyszerű!na mindegy!nem kifogás de ha 50 óra lenne egy nap akkor esetleg!
Szia!
10-re megyek az eredményért és utánna a dokihoz!
Próbáld ki az ovu tesztet,veszteni valód nincs!
Miért nem mész magándokihoz?Az tuti rendel estefele is....
Én meloztam 5 ig...hazafutottam,tusolás és doki,igaz kipurcantam,mert futtában zuhiztam meg ilyenek...
Én mérem pl...
De semmit nem értem vele eddig,teljesen jó a hőm...pontosak a ciklusaim,majdnem minden honapban ugy alakul a görbém mint mindig.
Ovu tesztelj,az a tuti!!!!
Én is rendeltem most és ami az árát illeti nem egy drága valami és a legmegbizhatóbb!Jobb mint a hőmérőzés!
megmutatod a görbéd??
hát ha megjön én is veszek ovu tesztet??neten vetted??csak én valahogy félek neten vásárolni!!mennyire megbízható??hogyan működik??
Én már nem egyszer vásároltam neten,még a francia ágyunkat is ott vettem,meg millió más dolgot!
A terhességi teszteket is onnan rendeltem és semmi problémám nem volt!
De ha ennyire nem bizol a netben,bemész egy drogériába vagy patikába és megkapod ott is,igaz nem annyiért,de meg tudod venni!
Az együttléteket nem irogattam....azért nem látod,de mi 2 naponta együtt vagyunk,ha nem többször:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!