Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
11--én csináltam mielőtt elmentem dolgozni és nem első pisiből 25-ös tesztel!
de már azóta más a görbém!!felrakjam??
Felrakhatod...de én mondtam hogy nem igen értek hozzá,inkább a sajátomat látom csak át....
Velem minden rendben van,voltam dokinál,minden eredményem tökéletes,uh-t is csinált...okés minden,kaptam clostit,ugyhogy ha megjön elkezdem:)))
Már alig várom,de legalább elindultunk már egy uton:))
A dokikról csak annyit,hogy minden dokiról mondanak rosszat,olyan doki nincs,akiről csak jót fogsz hallani,tehát ezek szerint van ott orvos sztk-ba és rendel is délelőtt,csak hallottál ezt azt és nem mész el hozzá!Az én dokimrol is mondtak sok rosszat,de mindegyikről mondanak.Te döntöd el,de vane gy olyan érzésem,hogy te nem fogsz a közel jövőben dokihoz menni,igy nem is irok folyamatosan erről,mert feleslegesnek tartom!Te dolgod!
sziasztok!!
szilvi:örülök,hogy jó lett az eredményed!
doki:nem nem azért nem megyek hozzá mert hallottam rossz dolgokat róla!hanem mert rossz tapasztalatom van vele kapcsolatba!most várok,hogy megjöjjön mert nem akarom,hogy kérek idő pontot és pont megvan!az egy kicsit ciki!!és ezt nem akarom!!mert akkor úgy sem fog megvizsgálni akkor meg minek!!neked most tuti meg fog jönni??milyen a görbéd??írjatok ha vagytok meg ha akartok!!
Szia!
Oké,hogy vársz,de meddig??
Én a mensim első napján mentem dokihoz,elmondtam neki,hogy ne vizsgáljon meg,mert megjött,kértem tőle beutalót vérvételre és ennyi volt.Annyit mondott,legközelebb már muszáj megvizsgálnia,oké....meg is vizsgált utánna...
Hát jo,egy ötlet volt...
Nekem a vérvétel fontosabb volt,megvizsgálni utánna is megtud...
De te tudod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!