Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Hát fogalmam sincs....
Csak a ciklusodat kéne beállitani és ennyi!
Még ma se fog neked megjönni és sztem hiába várod azt a 2 napot!Megint sokat fog csuszni!
Pont ezért tudom!Ha nem irod le,akkoris tudtam volna,hogy nem rendszeres!
Mert magasan van a hőd,ma tuti nem jön meg....
Megmondom őszintén,nem is értem,hogy mit tud megállapítani a kézi vizsgálat során? A vérvétel az igazi a 3. és a 21. napon. Az uh többet mutat!
Én vaterás ov tesztet vettem is vettem, de mivel 10-es érzékenységű, ezért nehezen értékeltem. Nekem a facelle vált be. Ugyan 2700 ft az 5 db, de már ott tartok, hogy 2 kell csak 1 hónapba. Mindig pontosan mutatja! 4-5 között szoktam megcsinálni és előtte 2 órát nem iszok.
De vérvétel beutalóért akkoris el kell menni!!!És ahhoz is időpont kell!
Mindegy!
Uh-t 12 nap előtt nem néznek! Ha pedig 30 nap körül jön meg akkor 14 nap körül.
Ha elszalasztod, megint várhatsz 1 hónapot. Mond meg,hogy 1 éve nem jön a baba és csináljon valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!