Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
 1081/1730 A kérdező kommentje:

syl:

persze megmutatom a teszteket!!bár nagyon kíváncsi vagyok!!még soha nem csináltam ovu tesztet!!

2012. máj. 19. 15:47
 1082/1730 anonim ***** válasza:

Syl: mi volt a baj a one step tesztel? Én vettem, de nekem sem jó. Inkább használtam a facelle tesztet. Bár drága, de már annyira ismerem a testem, hogy havi 2 db elég.

Köszönöm kérdésed, jól vagyok. Izgatott. Hétfőn vagy kedden kell hívnom az orvost. Akkor mondja meg nekem a várható műtét napját.

2012. máj. 19. 17:55
 1083/1730 anonim ***** válasza:

K: nekem az volt a bajom vele,hogy nem mutatta olyan egyértelműen, nem volt erős csíkom sosem....

Aztán ajánlották a wondfo-t! Na az már ott volt a szeren!!!

Amikor peteérésem volt,majdnem leugrott a 2. csík, 10 mp alatt megjelent és olyan erős volt,hogy szinte már fekete lett! :)))))

Én is ezekből már csak 3-4 db-ot használtam havonta,így 200 ft körül megúsztam! :D

Neked miért kell műtét? Mi a baj?

üdv

syl

2012. máj. 20. 09:07
 1084/1730 A kérdező kommentje:

sziasztok!

ovu teszt:most elsőre jó lesz ez a fajta teszt!!ha nem válik be majd esetleg veszek másikat!így mindennek együtt 110.-/db került!!meg szoktam érezni az ovut tehát remélem így jó lesz!!

írjatok ha gondoljátok!!

2012. máj. 20. 11:09
 1085/1730 anonim ***** válasza:

Syl: mivel már 33 vagyok és a magas FSH szintem kimutatta, hogy korai petefészek kimerülésem van, ezért nem várunk tovább. A Férjem ok, a többi eredményem is. Ezért nem marad más, mint megnézni, mi újság odabent. Átjárható-e a petevezetékem és ha valami gond van vagy azzal vagy más, akkor rögtön ki is operálják.

Köszi az ajánlást: ha elfogy a facelle tesztem, akkor veszek én is olyat, amit ajánlottál.

Még van 6 db, így 2 hónapig biztosan elég lenne...

2012. máj. 20. 16:18
 1086/1730 anonim ***** válasza:

Netti!

Örülök,hogy megvannak a tesztek! Kíváncsi leszek,hogy neked beválik-e, de miért is ne válna??!! :)

Jó lesz az!

Már 3 ismerősömnek is ajánlottam régebben...

Próbálkoztak és nem jött a baba..., azóta már mindhárman megszültek!!! :)))

És ez nem vicc!

K!

Remélem nem lesz semmi gond "odabent"

Ha magas az LH,vagy Fsh akkor nem PCO-s állhat a háttérben?

Mert nekem úgy rémlik ha a klimax közeleg vagy kimerülőben van a petesejtkészlet akkor egy másik hormonnal is szokott baj lenni,de nem jut eszembe a neve,valami DHEA...

üdv

syl

2012. máj. 20. 20:21
 1087/1730 anonim ***** válasza:

Az LH szintem rendben van! Az orvosnak fogok hinni. Ha van peteérés, akkor nem fogok aggódni. Vagy legalábbis reménykedem benne...

Netti, használd csak az ovu teszteket, ha mondjuk 32 napos a ciklusod, akkor a 14-15-dik napon elég elkezdeni tesztelni. A legjobb 4-5 között és előtte 2 órát ne igyál.

K.

2012. máj. 20. 20:53
 1088/1730 anonim ***** válasza:

Az eredményem:

TSH: 2.140 mU/l

LH: 9.7 U/l

FSH: 14.8

Progeszteron: 1.6 nmol/l

Ösztraidol: 110 pmol/l

Testosteron: 1.07 nmol/l

Prolaktin: 13.33 ng/ml

Szexhormon-kötő globulin: 43.9 nmol/l

2012. máj. 20. 20:59
 1089/1730 anonim ***** válasza:

K!

Ez a 3. napi hormoneredményed?

syl

2012. máj. 20. 21:29
 1090/1730 anonim ***** válasza:

Találtam egy táblázatot, ha még nem nézted:

[link]

itt frankón le van írva

syl

2012. máj. 20. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!