Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
syl:
persze megmutatom a teszteket!!bár nagyon kíváncsi vagyok!!még soha nem csináltam ovu tesztet!!
Syl: mi volt a baj a one step tesztel? Én vettem, de nekem sem jó. Inkább használtam a facelle tesztet. Bár drága, de már annyira ismerem a testem, hogy havi 2 db elég.
Köszönöm kérdésed, jól vagyok. Izgatott. Hétfőn vagy kedden kell hívnom az orvost. Akkor mondja meg nekem a várható műtét napját.
K: nekem az volt a bajom vele,hogy nem mutatta olyan egyértelműen, nem volt erős csíkom sosem....
Aztán ajánlották a wondfo-t! Na az már ott volt a szeren!!!
Amikor peteérésem volt,majdnem leugrott a 2. csík, 10 mp alatt megjelent és olyan erős volt,hogy szinte már fekete lett! :)))))
Én is ezekből már csak 3-4 db-ot használtam havonta,így 200 ft körül megúsztam! :D
Neked miért kell műtét? Mi a baj?
üdv
syl
sziasztok!
ovu teszt:most elsőre jó lesz ez a fajta teszt!!ha nem válik be majd esetleg veszek másikat!így mindennek együtt 110.-/db került!!meg szoktam érezni az ovut tehát remélem így jó lesz!!
írjatok ha gondoljátok!!
Syl: mivel már 33 vagyok és a magas FSH szintem kimutatta, hogy korai petefészek kimerülésem van, ezért nem várunk tovább. A Férjem ok, a többi eredményem is. Ezért nem marad más, mint megnézni, mi újság odabent. Átjárható-e a petevezetékem és ha valami gond van vagy azzal vagy más, akkor rögtön ki is operálják.
Köszi az ajánlást: ha elfogy a facelle tesztem, akkor veszek én is olyat, amit ajánlottál.
Még van 6 db, így 2 hónapig biztosan elég lenne...
Netti!
Örülök,hogy megvannak a tesztek! Kíváncsi leszek,hogy neked beválik-e, de miért is ne válna??!! :)
Jó lesz az!
Már 3 ismerősömnek is ajánlottam régebben...
Próbálkoztak és nem jött a baba..., azóta már mindhárman megszültek!!! :)))
És ez nem vicc!
K!
Remélem nem lesz semmi gond "odabent"
Ha magas az LH,vagy Fsh akkor nem PCO-s állhat a háttérben?
Mert nekem úgy rémlik ha a klimax közeleg vagy kimerülőben van a petesejtkészlet akkor egy másik hormonnal is szokott baj lenni,de nem jut eszembe a neve,valami DHEA...
üdv
syl
Az LH szintem rendben van! Az orvosnak fogok hinni. Ha van peteérés, akkor nem fogok aggódni. Vagy legalábbis reménykedem benne...
Netti, használd csak az ovu teszteket, ha mondjuk 32 napos a ciklusod, akkor a 14-15-dik napon elég elkezdeni tesztelni. A legjobb 4-5 között és előtte 2 órát ne igyál.
K.
Az eredményem:
TSH: 2.140 mU/l
LH: 9.7 U/l
FSH: 14.8
Progeszteron: 1.6 nmol/l
Ösztraidol: 110 pmol/l
Testosteron: 1.07 nmol/l
Prolaktin: 13.33 ng/ml
Szexhormon-kötő globulin: 43.9 nmol/l
K!
Ez a 3. napi hormoneredményed?
syl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!