Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Netti! Milyen betegsége volt a párodnak? Már ha megkérdezhetem?!!
Kedves K!
Te hány éves vagy? Első babára gyúrtok?
Melyik megyéből írogatsz?
Már ha nem vagyok indiszkrét gondoltam megkérdezem??!! :)))
Üdv
syl
sziasztok!!
jöttem válaszolni!
csak az egészhez annyit szeretnék hozzá fűzni,hogy nem kell megértenetek nem kell,hogy elfogadjatok,nem is ismertek!
még van egy rohadt hónapom amíg letelik a munka!!
syl:bocs de itt nem szívesen válaszolok a kérdésedre esetleg üzibe!nem titok de nem akarok itt beszélni róla!!bocsi!
rendszertelen ciklus:
lehet rendszertelen a ciklusom de mióta megvan azóta ilyen és még most tűrhető mert volt,hogy 1 hónap kimaradt aztán megjött aztán megint és így tovább!!rendszeres a menszim csak nem napra pontos!másik én azt gondoltam rendszertelennek akkor mondjuk a ha nem minden hónapba jön meg!!na kb ennyit akartam remélem mindenre válaszoltam ha nem akkor majd írtok!!
Syl: 33 éves vagyok, első babánk lesz.
Baranya megyéből írok, miért kérdezed?
Netti: mi azért vagyunk, hogy segítsünk, ha ezt nem fogadod szívesen, akkor nem tesszük.
szia syl:
nem arról van szó,hogy nem szívesen fogadom a tanácsokat meg a kritikát de hiába tépem a számat a dokival kapcsolatba egyszerűen úgy érzem nem értitek meg,nem értetek meg!!lehet nyers voltam de nem hiszem,hogy olyan érthetetlenül írok,hogy ne lehessen érteni!
de még mindig nem értem miért rendszertelen a menszim??lehet hülye vagyok de nem értem!!bocsi!
K. voltam az előbb.
Akkor miért ne fogadod el a mastodynon cseppet? Homeopátiás, semmi bajod nem lesz tőle. A gyógyszertári asszisztensek is megmondták!!!
Ha nincs orvos, akkor ezzel Te is tudsz tenni a ciklusodért. Amikor megjön, akkor kell elkezdeni inni.
K.
K !
Én is 33 éves vagyok,és persze nekünk is első baba lesz!
HAbár már többször voltam terhes,mindig vége lett! :((((
Volt bajom,de kikezeltek...,voltunk minden vizsgálaton.
A genetikától kezdve az immunológiáig..., a párom is,szóval velünk fix minden rendben,mégsem jött a baba.
Már úgy vagyok vele,hogy majd jön ha akar! Már a testem sem figyelem! :)))
CSak úgy kíváncsiságból kérdeztem,hogy honnan írsz! :))
Netti!
Hidd el, én megértelek! Világért sem akarlak megbántani!
Jól is teszted,hogy nem méred a hődet tovább! Úgy sincs semmi értelme! Véleményem szerint az lesz a legjobb ha kicsit lazítasz,nem foglalkozol most a témával! Adj magadnak egy kis időt és például szeptembertől ruccanjatok neki újra!
Szilvi! Veled mizujs?
üdv
syl
Szia Syl!!!!
Velem semmi helyzet nincs,voltam dokinál,velünk is minden oké....a doki semmit nem tudott mondnai,hogy miért nem jön a baba,igy azt mondta turbózzuk meg kicsit,irt fel clostit....ha megjön,a mensim 3.napjá
tól 5 napon keresztül 2x1-et kell szednem...
Meglátjuk,egyenlőre nem jött meg,ma kellett volna,mert ugye 2 hete szerdán volt ovum...Majd sztem holnap reggel beköszönt a nem várt...
Tehát ennyi van velem!
Majd most hogy leálltatok a babával,majd most fog jönni:))
Drukkolok azért:)
Szilvi
Szilvi!
Én már szedtem closty-t, 4 cikluson keresztül!
Annak ellenére,hogy volt pém...
De azt hittem megőrülök,annyira görcsöltek a petefészkeim tőle! :)
Én amúgy is szoktam érezni,ez meg...júúúúúj :DD
NEkem a mensi első napjától kellett szednem napi 1-et öt napon keresztül.
Pé-m a 12 napon volt!
Amúgy tökéletes 28 napos ciklusaim vannak/voltak,de ez előrébb hozta!
Tehát te is figyelj! :))
Sajnos nekem nem hozott a closty sikert, de neked naggggyon drukkolok!!! :))))
syl
Syl!
Ettől félek én is,mivel a doki mindent rendben talált,igy kicsit tartok tőle,hogy mivel van pé-m is,ez nem fog sikert hozni!
Abban bizok hogy a fiam is ezzel jött össze az első probálkozásra.
Viszont félek kicsit hogy ugy felturbózza a petéimet,hogy lekaparom a falat középidőben:)
Csak az bosszant,hogyha egyikünkkel sincs probléma,miért nem jön a baba???
Szilvi
Amugy azokról a cseppekről én is hallottam K,és érdekes rosszat még nem hallottam róla....
Lehet ha tul vagyok a clostin és nincs siker,kipróbálom én is....
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!