Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
 1051/1730 anonim ***** válasza:
Dettó! Minden nap fél 8-kor megyek dolgozni és 7-re esek haza! Fél évvel a baba tervezés előtt vettem tesztet, belőttem a peteérésem. Azóta eltelt több mint 1 év, voltam 5-ször voltam beteg. Uh-n reggel 7-kor voltam, vérvételen szintén. Ugyan még nincs eredmény, de iszom a mastodynon cseppet. Ha valaki babát szeretne: ne mondja azt,hogy nem érdekel!
2012. máj. 15. 11:56
 1052/1730 anonim ***** válasza:

Netti! Milyen betegsége volt a párodnak? Már ha megkérdezhetem?!!

Kedves K!

Te hány éves vagy? Első babára gyúrtok?

Melyik megyéből írogatsz?

Már ha nem vagyok indiszkrét gondoltam megkérdezem??!! :)))

Üdv

syl

2012. máj. 15. 20:35
 1053/1730 A kérdező kommentje:

sziasztok!!

jöttem válaszolni!

csak az egészhez annyit szeretnék hozzá fűzni,hogy nem kell megértenetek nem kell,hogy elfogadjatok,nem is ismertek!

még van egy rohadt hónapom amíg letelik a munka!!

syl:bocs de itt nem szívesen válaszolok a kérdésedre esetleg üzibe!nem titok de nem akarok itt beszélni róla!!bocsi!

rendszertelen ciklus:

lehet rendszertelen a ciklusom de mióta megvan azóta ilyen és még most tűrhető mert volt,hogy 1 hónap kimaradt aztán megjött aztán megint és így tovább!!rendszeres a menszim csak nem napra pontos!másik én azt gondoltam rendszertelennek akkor mondjuk a ha nem minden hónapba jön meg!!na kb ennyit akartam remélem mindenre válaszoltam ha nem akkor majd írtok!!

2012. máj. 16. 07:25
 1054/1730 anonim ***** válasza:

Syl: 33 éves vagyok, első babánk lesz.

Baranya megyéből írok, miért kérdezed?

Netti: mi azért vagyunk, hogy segítsünk, ha ezt nem fogadod szívesen, akkor nem tesszük.

2012. máj. 16. 09:09
 1055/1730 A kérdező kommentje:

szia syl:

nem arról van szó,hogy nem szívesen fogadom a tanácsokat meg a kritikát de hiába tépem a számat a dokival kapcsolatba egyszerűen úgy érzem nem értitek meg,nem értetek meg!!lehet nyers voltam de nem hiszem,hogy olyan érthetetlenül írok,hogy ne lehessen érteni!

de még mindig nem értem miért rendszertelen a menszim??lehet hülye vagyok de nem értem!!bocsi!

2012. máj. 16. 09:15
 1056/1730 anonim ***** válasza:

K. voltam az előbb.

Akkor miért ne fogadod el a mastodynon cseppet? Homeopátiás, semmi bajod nem lesz tőle. A gyógyszertári asszisztensek is megmondták!!!

Ha nincs orvos, akkor ezzel Te is tudsz tenni a ciklusodért. Amikor megjön, akkor kell elkezdeni inni.

K.

2012. máj. 16. 11:55
 1057/1730 anonim ***** válasza:

K !

Én is 33 éves vagyok,és persze nekünk is első baba lesz!

HAbár már többször voltam terhes,mindig vége lett! :((((

Volt bajom,de kikezeltek...,voltunk minden vizsgálaton.

A genetikától kezdve az immunológiáig..., a párom is,szóval velünk fix minden rendben,mégsem jött a baba.

Már úgy vagyok vele,hogy majd jön ha akar! Már a testem sem figyelem! :)))

CSak úgy kíváncsiságból kérdeztem,hogy honnan írsz! :))

Netti!

Hidd el, én megértelek! Világért sem akarlak megbántani!

Jól is teszted,hogy nem méred a hődet tovább! Úgy sincs semmi értelme! Véleményem szerint az lesz a legjobb ha kicsit lazítasz,nem foglalkozol most a témával! Adj magadnak egy kis időt és például szeptembertől ruccanjatok neki újra!

Szilvi! Veled mizujs?

üdv

syl

2012. máj. 16. 19:03
 1058/1730 anonim ***** válasza:

Szia Syl!!!!

Velem semmi helyzet nincs,voltam dokinál,velünk is minden oké....a doki semmit nem tudott mondnai,hogy miért nem jön a baba,igy azt mondta turbózzuk meg kicsit,irt fel clostit....ha megjön,a mensim 3.napjá

tól 5 napon keresztül 2x1-et kell szednem...

Meglátjuk,egyenlőre nem jött meg,ma kellett volna,mert ugye 2 hete szerdán volt ovum...Majd sztem holnap reggel beköszönt a nem várt...

Tehát ennyi van velem!

Majd most hogy leálltatok a babával,majd most fog jönni:))

Drukkolok azért:)

Szilvi

2012. máj. 16. 20:44
 1059/1730 anonim ***** válasza:

Szilvi!

Én már szedtem closty-t, 4 cikluson keresztül!

Annak ellenére,hogy volt pém...

De azt hittem megőrülök,annyira görcsöltek a petefészkeim tőle! :)

Én amúgy is szoktam érezni,ez meg...júúúúúj :DD

NEkem a mensi első napjától kellett szednem napi 1-et öt napon keresztül.

Pé-m a 12 napon volt!

Amúgy tökéletes 28 napos ciklusaim vannak/voltak,de ez előrébb hozta!

Tehát te is figyelj! :))

Sajnos nekem nem hozott a closty sikert, de neked naggggyon drukkolok!!! :))))

syl

2012. máj. 16. 21:10
 1060/1730 anonim ***** válasza:

Syl!

Ettől félek én is,mivel a doki mindent rendben talált,igy kicsit tartok tőle,hogy mivel van pé-m is,ez nem fog sikert hozni!

Abban bizok hogy a fiam is ezzel jött össze az első probálkozásra.

Viszont félek kicsit hogy ugy felturbózza a petéimet,hogy lekaparom a falat középidőben:)

Csak az bosszant,hogyha egyikünkkel sincs probléma,miért nem jön a baba???

Szilvi

Amugy azokról a cseppekről én is hallottam K,és érdekes rosszat még nem hallottam róla....

Lehet ha tul vagyok a clostin és nincs siker,kipróbálom én is....

Szilvi

2012. máj. 17. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!