Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
 1101/1730 anonim ***** válasza:

Szilvi!

A hőhullámok nálam is este jelentkeztek! :)

Borzasztó volt.... :))))

syl

2012. máj. 23. 19:46
 1102/1730 anonim ***** válasza:
Köszönöm a görbédet... most már értem :)
2012. máj. 23. 20:39
 1103/1730 anonim ***** válasza:

Nagyon szivesen!

Örülök,hogy segitettem és kiigazódtál rajta:))

Syl!

Nem görcsölök még,neked hányadik nap voltak ilyen gondjaid?Peteérés körül?Most mégcsak a 7cn-on vagyok...

A hőhullámok általában este jönnek meg éjjel....Hát nagyon örülök neki gondolhatod:)

Szilvi

2012. máj. 23. 21:10
 1104/1730 anonim ***** válasza:

Szilvi!

Nekem kb a 10-12. nap jöttek a hatalmas görcsök,és kb a 12-13.nap volt pém ha jól emlékszem! Előrébb hozta 2-3 nappal!

Szerintem neked is van még 3-4 napod a nyugalomig! :)))

syl

2012. máj. 24. 13:24
 1105/1730 anonim ***** válasza:

Syl!

Voltam uh-n,korán mentem kicsir,mert a 12.nap pünkösdre esett volna,igy tegnap voltam a 9.napon.

Hát egy kicsir elkeseredtem,sztem nekem csekélykék az eredményeim a closti után....

A jobb oldalon van 2 db,egy 11 és egy 10 mm-es tüsző,baloldalon pedig több 6mm-es.A nyálkahártya 4mm.

A doki nyugtatott,hogy ez csak a 9.nap....

Szted ez fog még nőni?Nem kicsi?Általában a 13 és 14 napon van ovum,most nem tudom a closti mit alakitott,de már kifejthette a hatását és lehetséges hogy rohamos növésbe kezdenek?:)

Szilvi

2012. máj. 26. 06:35
 1106/1730 anonim ***** válasza:

Helló!

Most akkor mikor kell menned megint uh-ra?

VAgy nem is kell már ebben a ciklusban?

Szerintem jó,hogy fog még nőni! Azt kizártnak tartom,hogy a closty miatt nem is lesz pé-d,vagy nem nőnének meg akkorákra!?

Nem görcsöl még a hasad?

Mert én úgy tudom,hogy a fájdalom az azért van mert már nagyon feszíti a tüsző a petefészket...

Többiekkel mizujs?

syl

2012. máj. 26. 15:54
 1107/1730 anonim ***** válasza:

Nem fáj a hasam....

Majd szerdán megyek vissza uh-ra,akkor leszek a 14.napon,de sztem akkor már megreped ha lesz minek megrepednie...

Nem tudom mit fog látni a doki,de nem rendel csak szerdán sajnos....

A vérvétel szerint pedig van peteérésem és tüszőrepim is,a baj az hogy lehet kicsi a tüsző:(((

Nem tudom,de azt hittem a closti segit...

2012. máj. 26. 18:47
 1108/1730 A kérdező kommentje:

sziasztok!!

mizus veletek??

egy kérdés ovu tesztel kapcsolatba:ha 2 napja ovu tesztelek egyik nap este 8-kor másnap este 8:30-kor mert hamarabb igazán nem tudok tesztel így jó??vagy egyáltalán mikor teszteljek??

2012. máj. 27. 11:54
 1109/1730 anonim ***** válasza:

Szilvi: szerintem egyáltalán nem rossz a 9-dik napon a 10-11 mm-es tüsző! Nekem a 10-dik napon volt februárban 11 mm, és utána 5 nap múlva volt a tüszőrepedés.

Ami viszont nekem nem annyira tetszik, az a 4 mm-es nyálkahártya. Hiába van repedés, ha nem alkalmas a méh "fala" a beágyazódásra. Erre szokták javasolni peteérés után a palástfű teát, mert annak a segítségével vastagodik. De mindenképp tüszőrepedés után kezd inni, mert előtte rosszat tesz. Ha bizonytalan vagy mikor volt, inkább hagyj rá 1-2 napot.

Netti: 4-5 között a legjobb a mérés, de ha csak este tudok az sem baj. Az a fél óra +- nem számít. A lényeg, hogy előtte 2 órával ne igyál és ne pisilj.

Ha teszel fel képet, segítünk elemezni :)

2012. máj. 27. 12:09
 1110/1730 anonim ***** válasza:
Szilvi: E vitamin is segít a nyálkahártyának 200 mg naponta. A párod is eheti, jót tesz a kis katonáknak:)
2012. máj. 27. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!