Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Hát ha akkor volt ovud,amikor lennt volt ahőd,akkor pont nem akkor voltatok együtt!
Bár sztem neked nem most lesz még peteérésed.
Főleg ha hosszabb a ciklusod...De ez csak az én véleményem.
Szilvi
Sztem neked később lesz ovud....ugy ahogy K írta!
15-16 nap körül,mivel neked hosszú a ciklusod...
Szilvi
ok!!nem is tesztelek!!tök felesleges!!
ki hol tart most??
Fogadd meg amit K mondd!
Ő otthon van a tesztelésbe,akkor kezd el amikor mondja,akkor lesz tuti és nem is kell feleslegesen ellőnöd a teszteket!
Én a 12.napon...
Szilvi
Akkor kezd a 14.naptól,de volt már egyáltalán 28 napos a ciklusod?
Mert ha nem,akkor kezd a 13-14 naptól,ha van annyi teszted!
Szilvi, köszi, hogy bízol bennem és a tapasztalataimban!!!
Netti, a kérdés adott: volt már 1 éven belül 28 napos ciklusod? Nem csesztetni szeretnélek, csak segíteni. Jajj, mennyiszer írtuk már ezt Neked?
Nekem 28-29 napos a ciklusom: 13 napon kezdem a tesztelést, és általában a 14 napon lesz csúcs erős. Ezáltal az első negatív napon, vagyis nekem a 15-diken van PÉ-m...
Most szerintem csúszott 1 vagy 2 napot, de most én is bizonytalan vagyok, mert az utolsó teszt után nem 24 hanem 36 óra múlva teszteltem és az a csütörtök reggeli már egyforma csíkos volt...
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!