Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
 1181/1730 anonim ***** válasza:

Írok mindenképp!

De ma is fennt volt a hőm,36.8,tehát sztem meg volt az ovum hétfőn a 12.napon...Két napja fennt van a hőm.

Tegnap és ma is fájdogál a pocim olyan mensisen,nem tudom miért,de majd az uh megmondja ma mi van.

De ha a 12.napon megrepedt,akkor még sztem kicsi volt a babához az a tüsző,a legnagyobb 11mm volt pénteken,hétfőre nem lett sokkal nagyobb max 19mm,az elég egy babához?

Áhhh most én is bizonytalan vagyok,d emegirom mi volt a dokinál:)

Szilvi

2012. máj. 30. 08:29
 1182/1730 anonim ***** válasza:

Szilvia: naponta kb 1-2 mm-t nő a tüsző!

Izgulok,hogy mit mond az orvos!

Lányok, tudjátok mire jöttem rá? Nagyon érdekes és eddig nem is figyeltem: novemberben, februárban és májusban 2 nappal később volt PÉ-m. Vagyis szerintem akkor a jobb petefészkem termel. Február végén voltam UH-n, (az már a márciusi menzeszem előtti időszak) ott a balt mondták :)))

Lehet valami ebben?! :)

2012. máj. 30. 09:58
 1183/1730 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom,az a baj,hogy én nem igen érzek fájdalmat se ovukor,hallottam már olyat,hogy valaki érzi,hol a jobb hol a bal oldalt hogy fájdogál neki...

Te szoktad érezni?

Kaptál már te is clostit?

Azt tudom,hogy mennyit nő naponta...ezért irtam,ha pénteken volt 11mm,akkor hétfőre nem hinném hogy akkora lett hogy egy babához elég legyen.

Arról nem hallottál véletlen,ha egy tüsző kicsi,akkoris megreped?Vagy a picik csak elsorvadnak?

Én meg ezt nem tudom:S

2012. máj. 30. 10:04
 1184/1730 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Voltam dokinál,nem fogjátok elhinni,ugy megnőttek a tüszőim,hogy majdnem elájultam mikor mondta a doki.

A jobb oldalon van 1 db 22x21-es,bal oldalon egy 26x22-es tüsző,a nyálkahártyám 12mm.Az már jó sztem,a doki is azt mondta és a kezembe nyomta a pregnyl receptet,gyorsan váltsam ki,ugyanis nem volt még tüszőrepedésem:)

Elfutottam a gyógyszertárba és kiváltottam gyorsan,be is adta és elmondta mikor kell együtt lennünk apával.Hát csajok drukkoljatok!!!!!!

Sikerülnie kell ebben a hónapban ha már ilyen szép nagyok lettek:)))

Szilvi

2012. máj. 30. 18:05
 1185/1730 anonim ***** válasza:

Szilvi!

Az igazán jó!!!!!! :))))

Örülök neki! Ezért fájdogál még a hasad!

Na akkor mindent bele! Rajtam nem múlik,hihetetlenül szorítok!

K!

Én is úgy tudom,hogy egyik hónapban az egyik,másikban a másik petefészekben érik tüsző!

Ebből valamely része biztos igaz!

syl

2012. máj. 30. 18:20
 1186/1730 anonim ***** válasza:

Szilvi! Nagyon drukkolok! Mikor kell összebújnotok??? :)

K

2012. máj. 30. 19:08
 1187/1730 anonim ***** válasza:

Hát azt mondta a doki 24 óra mulva!Aztán 48 óra mulva is,na most a 24 óra okés,holnap délután-este,de a 48 órát holnaptól vagy mától kell számolni?:)

Most akkor holnap és holnap után?

Hát nagyon bizok ebbe a hónapba lányok....

A tüszőimről se gondoltam volna hogy ekkorát nőnek,és 9.napon a bal oldaliba több 6mm-es volt,erre most ott van az a nagy,a 26mm-es:)))

Most már cska az lenne szép ha mindkettő megrepedne és ikrek lennének:D

Apánknak ugyis az az álma,na de nem leszünk telhetetlenek:))

Most amugy ennél jobban is fog fájni a hasam a tüszőrepitől?Kaptatok ti már ilyet?

Én kaptam már,de az cirka 15 éve volt és már nem emlékszem rá:)

2012. máj. 30. 19:15
 1188/1730 anonim ***** válasza:
Háát, normál esetben a kettő között mondanám a 48 órát... De nem ismerem,hogy mennyi idő még megreped! :(
2012. máj. 30. 19:24
 1189/1730 anonim ***** válasza:
És tesztelni tényleg nem érdemes a mensi előtt?Ebbe a szuriba tényleg hcg van és lehet miatta pozi a teszt?
2012. máj. 30. 19:25
 1190/1730 anonim ***** válasza:
Ebben nem tudok segíteni! De ha így van, akkor örülj neki, mert nem csábulsz el :)
2012. máj. 30. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!