Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Szia!
Én pozitivnak látom,de nem értek annyira hozzá!
K-t kérdezd...
De voltatok együtt azért?
szia!!igen voltunk!!felrakom a görbémet ha gondolod!!nem tudom értesz-e hozzá??!!te most hol tartasz??
ha megkérhetnélek benneteket aláírnátok ,hogy kiírt mert így nem tudlak benneteket azonosítani!!köszi előre is!!
Felrakhatod,megnézem,de nem igérem hogy látni is fogok rajta valamit.Én a 3 DPO-n vagyok....még semmit nem érzek,bár a pocim fájdogál,olyan szurkálósan...
Szilvi
ááá így már jó,hogy aláírod mert többen vagyunk itt és sajnos nem tudlak így követni benneteket!!én még csak szerintem 2 dpo-n vagyok de nem biztos!!majd ti megmondjátok!!
a görbém most ilyen:
még soha nem volt ilyen!és ez biztos!de várom a véleményeket!!
Sztem jó görbe,ha még legalább 2 napig magasan marad a hőd,akkor a második alacsony hőjű napon volt ovud....sztem...
De ez az én véleményem csak!
Szilvi
Először maradjon ilyen magasan a hőd még legalább 2 napig,akkor be is fogja huzni az ovudat!
Aztán már cska annyi a dolga hogy ne essen le a hőd!!!
Mennyivel kelsz korábban?
Attól mérjed azért.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!