Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Netti, azt nekem írta a Szilvi!!!
Ma még tuti nem jönne meg, péntekre nem várom...
K.
k:
rájöttem!!csak gyorsan olvastam mert közbe főzök!!drukkolok neked!!de szerintetek van esély??
Persze! Jókor voltatok együtt!
K.
Sziasztok!
K! Ha van egy kis barna pecsételés attól tényleg ne keseredj el! Elmesélem az én történetem: Első alkalommal mikor babás lettem én is tapasztaltam egy kis barna pöttyöt a bugyin! Hm,nem gondoltam semmire mert én sem voltam a témában még otthon, eszembe sem jutott a netet bújni...! :) Na ez volt a beágyazódásos vérzés!
Aztán a második terhességnél is tapasztaltam ilyet! Na örömködtem újra! De amikor tényleg meg kellett volna jönni úgy fájt a hasam mint amikor megjön és hát barnáztam is rendesen! Na elkenődtem,hogy mégsem sikerült,de a teszt végül pozi lett! Úgyhogy bármi is van a nemvártig ne keseredj el!
Nekem amúgy ma reggel megjött,de várható is volt! És ami nem szokott előfordulni, 5 napot késett.
Na csajok,ahogy olvasom,mindenki túl van a peteérésen! Most már csak drukkolni kell!
Először K, utána Szilvi és Netti... :))
Szorítok nektek!
syl
Köszönöm Syl, hogy leírtad! Elfogadom, ahogy lesz! Csak olyan jó lenne, ha nem kellene műtétre mennem...!!!!!!
K.
k:
remélhetőleg nem kerül sor a műtétre!!
Mi újság?Hogy vagytok?
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!