Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Sziasztok!
Na mi újság?Netti hogy állsz?
szia!!még mindig fent van a hőm!!ugyan annyi mint tegnap!!de itt a görbém:
szerinted??most mennem kell de később leszek!!
Szép a görbéd,drukkolok!!!
Csak ne menjen le!!!
sziasztok!!
mizus veletek??ki hol tart a ciklusba??hát nem tudom mi is van!!képzeljétek el kedden valószínűleg kulancs mászót rám és csak csütörtökön vettem észre és most nem tudom bezavar-e a görbémbe!!nem lázasodtam be de 36,9 lett akkor a hőm!!most meg leeset!!szerintetek!
ilyen a görbém:
írjatok!!
Netti én sajnos nem értek a görbékhez :(
A kullancsokhoz pedig végképp nem.
Én azt tudom,hogy nekem az elmúlt hónapban a 23 napon leesett, aztán újra felment. A vérzés előtti napon pedig ismét leesett...
K.
Sziasztok!
Netti! A az 1-2 tizedes esésekkel nem kell foglalkozni,az a lényeg,hogy az alaphő alá ne essen!
Szilvi! Hú,érted nagyon izgulok!! :))
Hogy állsz?
K!
Neked mikor lesz az átjárhatósági?
syl
Syl: 19-én nem az átjárhatósági. Jövő pénteken megyek beszélni az altatóorvossal, hétfőn kell bemennem és kedden reggel csinálják.
Veletek mi újság?
K.
Hű, de vasárnap van: szóval 19-én lesz az átjárhatósági...
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!