Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Én még mindig barnázok, bár 1 tisztasági elég naponta. Jajj Lányok, szomorú vagyok!
K.
Ez nem mensi!!!
Még ne add fel,nem olyan mint szokott lenni igaz?
Szilvi
Sajnálom K,de attól én még szoritok,hátha.....
Szilvi
sziasztok!!mizus veletek??
k:barnázol még??
hát tegnap meghalt nagybátyám azért nem írtam!!remélem mindenkinek összejön a baba!!
Tegnap este erősödött a pecsételés, így 99% hogy meg fog jönni. Én csütörtök estére tippelek.
K.
Veletek mi újság?
Sziasztok!
Netti!Sajnálom:(
K!
Akkor ezek szerint tuti megjön?:(
Velem semmi nincs,ma vagyok az 5dpo-n,és a pici hasfájáson kivül semmit nem érzek....A cicim sem fáj,nem kéne már ilyenkor cicifeszülésnek lenni?Már nem emlékszem hogy nekem a gyerekeknél mikor kezdődött ez...De már egyre jobban parázok én is hogy nem jött össze...
Szilvi
Igen, tuti! Pedig annyira kértem a "kicsit" hogy jöjjön, ne kelljen a műtét... nemrég kicsit pirosassá vált a pecsételés. Most itt sirdogálok...
Nem elég, hogy idén meghalt az Édesapám.... olyan szomorú vagyok!!!!
Jaj istenem ne szomorkodj:(((
Tudom hogy nem segitek vele,de képzeld el,hogy nekem is meghalt az apukám,2002.12.17.-én hajnalban,aznap délelött 11.-kor tudtam meg hogy terhes vagyok a lányommal....
Szép és jó hír volt,de abban a pillanatban a fájdalom nagyobb volt!!!
Jobb később hidd el!
Lehet semmi más baj nincs,csak annyi hogy átfujják a petevezetéket!
A férjem volt felesége szült egy gyereket,rá 12 évre ujra szeretett volna babát,ujra férjhez ment és az istenért nem jött neki a baba.
Neki is volt ilyen műtétje,következő hónapban babás lett!!!
Gondolj erre!
De ne sírj,jönni fog az a baba,hidd el!
Szilvi
sziasztok!!
mizus veletek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!