Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Persze,azért mondom hogy azért mérd meg!!!
Viszonyitani tudsz,annyit nem fog különbözni!
13-14.-re!
Várakozok én is,de ez van,én se szeretem,de most nagy reményekkel várok!
Most sikerülnie kellett,nagyon remélem!!!
Hát kb annyi,mivel nekem előtted jött meg egy nappal!
Az ovum kitolodott,igy nem a mensim első napjától számolom ám,hanem az ovutól számolom hogy mikor kell megjönnie!
Hát igen!
Bár nekem mindig 14 nap,igy tutira tudom,hogy mikor kéne nem megjönnie,remélem nem is fog...
Nagyon bízok ebbe a szuriba!
Netti, nincs több teszted lefotózva?
Jajj, én ma vagyok 9 DPO-n, de a tegnapi enyhe barnázás ma is megvan :(
K.
Nyugi K!
Képzeld el hogy nekem a kisfiam(most már 14 éves)
Ő is ilyen clostis+tüszőrepis baba volt,1 hónapba sikerült!
Jöttem haza melóból,pont éjszakás voltam és tök fájt a hasam,gondoltam is hogy tuti megjön...
Haza értem és kezemben a teszttel elmentem pisilni,hogy megcsinálom a tesztet...
Pisiltem és a papiron láttam egy kis barnás vért....Na mondom megint nem jött össze,de ha már itt ateszt,megcsinálom...
És pozitiv lett,halvány de pozi:)
A barnázás tartott még pár napig,de most vissza gondolva,akkor még nem voltam ennyire a témába,akkor lehetett a beágyazódás:)
Pár napig barnáztam és elmult:)
Ezzel nem azt akarom mondnai,hogy nálad is ez van,nem szeretnék hiu ábrándokat beléd tenni,de elmeséltem,hátha pozitivként hat ez rád is!
Ne add még fel,mert sosem tudni:)
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!