Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
De azt nem este kell?Akkor van este az Lh csúcs!!
Ugy hallottam este 5 körül kell ovutesztelni ugy hogy előtte 2 óráig nem szabad inni,nem?
Igen, azért tanácsolatam a 4-5 között délután... de nekem pl 2 napig volt pozitív. Az egyikkel elkaptam a felmenőt a másik nap délután a lemenőt.
Nettinél, ha most is pozitív, akkor szerintem délután még csinálj egyet... és persze este bújjatok össze :)
1 hete volt peteérésem, kedd-szerda körül tapasztaltam a folyást. Csináltam azért egy ov tesztet, de negatív lett. Így tuti nem peteéréstől volt...
sziasztok!!
mizus veletek??
tudom,hogy délután kell tesztelni!!csak tegnap kíváncsi voltam mit mutat!!amúgy este 8 órakor teszteltem eddig!!tegnap nem teszteltem mert 8 óra előtt érhettem haza és előtte meg ittam meg voltam wc-n!!így nem lett volna értelme!!
hát felrakom a tesztemet mert kértétek!!remélem jó a link!
Netti, ez fordítva van ugye?
Jajj, olyan lassan mennek a napok! Ma vagyok 8. dpo-n.....
Sziasztok!
K!
Elhiszem hogy lassan mennek a napok,én még csak a 2.DPO-n vagyok,és már most idegesit hogy ilyen lassan megy:)
De csak elmegy:)
Drukkolok neked:)
Amugy te hol tartasz a kivizsgálásokkal?Kaptál te már clostit?
Szilvi
Nekem nincs rá szükségem!
Ha ez a hónap sem volt sikeres, akkor jön 19-én az átjárhatósági...
Ma vagyok 8 DPO-n. Viszont délután találtam egy halvány barna foltot a bugyimon. Nagyon-nagyon bízom benne, hogy nem jelent rosszat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sziasztok!!
mizus veletek??
hát ha úgy nézzük igen fordítva fényképeztem le!!bal kéznél van a kontroll csík a picivel halványabb a másik csík!!szerintetek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!