Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
 1191/1730 anonim ***** válasza:

Hát ja,de majd már kész ideg leszek:))))

Mondjuk tényleg jobb kivárni a biztosat:)

Most már csak rajtunk múlik,a kisfiam ugyanigy lett és az első hónapban,remélem most is igy alakul:))

2012. máj. 30. 19:38
 1192/1730 anonim ***** válasza:

Szilvi!

Ha a párodnak jó a spermája,akkor szerintem minden nap legyetek együtt!

Most már én is izgulok!

syl

2012. máj. 30. 21:09
 1193/1730 anonim ***** válasza:

Netti!

Te hányadik napnál jársz most? Tesztel már az ovuval?

Hogy állsz?

syl

2012. máj. 30. 21:10
 1194/1730 anonim ***** válasza:

Syl!

Ma pihi van,mert a férjem lassan már menni alig bir:D

Azt hittem vasárnap-hétfőn volt ovum,igy elkaptam,már 3 napja macerálom:)

MA pihizünk,a doki is azt mondta,de holnap akció lesz megint:)

Szegényt már a kollégái is megszólták,hogy mi baja,miért fáradt,de mondta hogy peteérés van,muszáj:))

2012. máj. 30. 21:12
 1195/1730 anonim ***** válasza:

Hát, nekem a kétnaponta is sok :( Nem tudom mi lenne,ha naponta "kellene" Nekem muszájból nehezen megy, normál esetben a heti 1 az ideális nekem. Persze égzengéssel, tüzijátékkal:)

Mondom is a férjemnek: legyen boldog,hogy így kielégít :)

2012. máj. 31. 05:33
 1196/1730 A kérdező kommentje:

sziasztok!!

mindenkinek drukkolok!!hát nekem nem vált be az ovu teszt!!legalább is még úgy néz ki!!egyik nap erős(de nem annyira mint a kontroll csík de jó látható a másik nap meg alig látszik!!mondjuk tegnap előtt szép erős volt erősebb mint amit 9 napnál volt de tegnap negatív!!hát nem tudom!!a hőmet vezetem de lehet inkább annak hiszek!!vagy ez normális,hogy ilyenek a tesztjeim??fel rakjam a görbémet vagy felesleges??

2012. máj. 31. 07:32
 1197/1730 anonim ***** válasza:

Engem becsapott a hőm,a tegnapi uh bizonyitotta!

14.napon voltam tegnap és még nem volt ovum,a 28 napos ciklusommal,sztem neked még később lesz!!

Használd csak a tesztet Netti!A dokim tegnap mondta,jobb a teszt mint a görbe!

Szilvi

2012. máj. 31. 07:45
 1198/1730 A kérdező kommentje:

szilvi:

megmutatod a görbédet??akkor még nem érezted az ovu fájdalmat??semmi jele az ovunak??

2012. máj. 31. 11:01
 1199/1730 anonim ***** válasza:

Nekem sem jött be a hőmérőzés.

Netti, nincs képed a tesztekről?

2012. máj. 31. 11:38
 1200/1730 anonim ***** válasza:

Netti!

Hétfőn esett le a hőm,másnap kedden és szerdán felugrott,azt hittem meg volt az ovum hétfőn...kedden,szerdán fájdogált a hasam,de mondom biztos másért...

Erre a doki mondta tegnap hogy nem volt itt ovu...és gyönyörű tüszőim vannak mindkét oldalon!

Ma se ugrott annyira le a hőm,de persze,megmutatom.

Én szentül meg voltam győződve arról,hogy hétfőn volt,együtt is voltunk akkoris,utána is hogy biztosra menjünk,erre itt van e....

2012. máj. 31. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!