Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Hát ja,de majd már kész ideg leszek:))))
Mondjuk tényleg jobb kivárni a biztosat:)
Most már csak rajtunk múlik,a kisfiam ugyanigy lett és az első hónapban,remélem most is igy alakul:))
Szilvi!
Ha a párodnak jó a spermája,akkor szerintem minden nap legyetek együtt!
Most már én is izgulok!
syl
Netti!
Te hányadik napnál jársz most? Tesztel már az ovuval?
Hogy állsz?
syl
Syl!
Ma pihi van,mert a férjem lassan már menni alig bir:D
Azt hittem vasárnap-hétfőn volt ovum,igy elkaptam,már 3 napja macerálom:)
MA pihizünk,a doki is azt mondta,de holnap akció lesz megint:)
Szegényt már a kollégái is megszólták,hogy mi baja,miért fáradt,de mondta hogy peteérés van,muszáj:))
Hát, nekem a kétnaponta is sok :( Nem tudom mi lenne,ha naponta "kellene" Nekem muszájból nehezen megy, normál esetben a heti 1 az ideális nekem. Persze égzengéssel, tüzijátékkal:)
Mondom is a férjemnek: legyen boldog,hogy így kielégít :)
sziasztok!!
mindenkinek drukkolok!!hát nekem nem vált be az ovu teszt!!legalább is még úgy néz ki!!egyik nap erős(de nem annyira mint a kontroll csík de jó látható a másik nap meg alig látszik!!mondjuk tegnap előtt szép erős volt erősebb mint amit 9 napnál volt de tegnap negatív!!hát nem tudom!!a hőmet vezetem de lehet inkább annak hiszek!!vagy ez normális,hogy ilyenek a tesztjeim??fel rakjam a görbémet vagy felesleges??
Engem becsapott a hőm,a tegnapi uh bizonyitotta!
14.napon voltam tegnap és még nem volt ovum,a 28 napos ciklusommal,sztem neked még később lesz!!
Használd csak a tesztet Netti!A dokim tegnap mondta,jobb a teszt mint a görbe!
Szilvi
szilvi:
megmutatod a görbédet??akkor még nem érezted az ovu fájdalmat??semmi jele az ovunak??
Nekem sem jött be a hőmérőzés.
Netti, nincs képed a tesztekről?
Netti!
Hétfőn esett le a hőm,másnap kedden és szerdán felugrott,azt hittem meg volt az ovum hétfőn...kedden,szerdán fájdogált a hasam,de mondom biztos másért...
Erre a doki mondta tegnap hogy nem volt itt ovu...és gyönyörű tüszőim vannak mindkét oldalon!
Ma se ugrott annyira le a hőm,de persze,megmutatom.
Én szentül meg voltam győződve arról,hogy hétfőn volt,együtt is voltunk akkoris,utána is hogy biztosra menjünk,erre itt van e....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!