Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
szerintem nem csak én vagyok így,hogy pontosan nem tudja mikor van a pé-je!érezni szoktam amúgy csak nem mindig figyelem meg nem egy időbe van!!
ez így nem pontos,hogy nem tettem semmit tehát nem voltam dokinál csak éppenséggel ő nem csinált semmit nem akarta beállítani a ciklusomat nem küldött sehova nem adott gyógyszert!kb.ennyi!!
Szilvi! A görbéd gyanús! A lényeg,hogy ma és holnap legyetek együtt bármi is történjék! VAgyis 3 napon keresztül! Ha még sincs most pé,legalább az élvezet megmarad! :DDD
Netti!
Világért sem bántanálak meg! Vagy megfogadod a tanácsokat vagy nem,te dolgod...
Majd ha lesz szabid(biztos van) keress fel egy orvost aki átvizsgál!Addig meg felesleges itt bármin is aggódnod,úgysem derül ki ha van probléma!
DE!
A legalapvetőbb,hogy szedsz folsavat,nézed a pédet hővel és tesztel,időzítesz és drukkolsz!
Ennyi! Nincs mit ezen lovagolni! :)
Hidd el én már "megettem a kenyerem javát"!
De ha valamit nagyon akartam,azért tűzbe mentem...
És ez nem bacogatás!
syl
Syl!
Létezne hogy a closti előre hozza a pé-t?
Azt hittem inkább kitolja,de majd ma meg holnap azért belehuzunk,apa most ugyis ki van pihenve:))
De se nyákom,se hasfájás,néha néha érzek ilyen mensis görcsöket,de ennyi...
Hát meglátjuk mit mond a doki a 14.napon...
Netti!
Ahogy Syl leirta,amit nagyon akarunk azért tűzbe megyünk,ezt próbáltam oldalakkal ezelőtt fejtegetni neked!
Az hogy az a doki semmit nem csinált veled,nem baj,többet nem kell hozzá menni!
Én most a 3.dokihoz járok és ez nem maszek,hanem sztk.-ba járok!
És tudod hol találtam?Itt a neten,irtam neki,válaszolt és azóta hozzá járok,igaz utaznom kell 1 órát,de megyek,mert akarom!
Ez hülyeség hogy nem értünk meg!Én pl sosem futom át a válaszokat,mert van amikor kétszer is elolvasom!
Ugy érzem,te nem érted meg mit mondunk!
Én elhiszem hogy melozol,mindegyikünk melózik....
De amikor beteg vagy és táppénzen vagy,akkor miért nem mentél el pl??Én ezt nem értem!!!
Akkor időd is van,mert otthon vagy?!
Én szeretnék segíteni, de lassan az egész fórum arról szól, hogy győzzük meg Nettit. Én tényleg feladom!
K.
Sajnos én már feladtam,mégis erőt vettem magamon és válaszoltam!
De valamiért én is ugy érzem,hogy én vagyok a hülye és minden meg van magyarázva!!!
Egyszerűen nem értem,ha valaki akar valamit,miért nem tesz?Ha akartál keresni dokit,akkor miért nem találtál még mindig?Amig táppénzen voltál és nem egyszer voltál már mióta itt irunk,akkor simán el tudtál volna menni!
Én is amig maszekhoz jártam,olyat kerestem aki rendel este is,mert egész nap meloztam,de megoldottam!
Sziasztok!
NA most kezd fájni a hasam meg a derekam,persze a tegnapi napot se hagytuk ki,de most per pill nem értem saját magam,ilyen már rég volt....
Holnap uh-n kiderül,de már reggel a hőmnél megtudom mi van,de még mindig kételkedek benne hogy a 12.napnál lenne ovum...
De ha mégis,sztem tul kicsi volt a tüsző egy babához...
Hát kiderül...
Szilvi
Szilvi!
Majd írj,hogy mi volt uh-n,most már én is kíváncsi vagyok!
syl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!