Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Netti: tisztázzunk valamit. Attól,hogy minden hónapban megjön, nem jelenti azt,hogy rendszeres a vérzésed!
A rendszeres vérzés alatt azt értjük, ha valakinek minden alkalommal 27 vagy 28 vagy 29 vagy 30...... napos a ciklusa!
Ha egyik hónapban 24 a másikban 35 az NEM RENDSZERES vérzés!
Így már világos! :)
Köszi az infót!
Netti!
A görbe csak akkor ér valamit ha nincs benne piros jelölés!
Valahogy próbáld meg elkerülni,hogy így kelljen jelölni!
És szerintem is felesleges a 13-14. napnál hamarabb elkezdened a tesztelgetést.
Szilvi!
Te még nem érzel semmit a closty-tól?
syl
Teljesen egyet értek az előttem lévőkkel!!!
A ciklusod csak akkor rendszeres ha mindig egyformán jön meg,az nem baj ha 30 napos,de akkor mindig 30 naposnak kell lennie!
Az ha nem igy van,egy vérvétel megmondja,miért nem rendszeres!
K!
Persze hogy bizok a tapasztalataidban!
Hisz tesztelsz igy csak tudod mikor kell elkezdeni!
Syl!
Bakker semmit nem érzek,ez már hihetetlen:)
Nézd már meg a görbém légyszi,mert már nem tudom én sem mi van,de ma vagyok a 12.napon,nem hinném hogy ma hajnalban volt ovum,hisz nekem sosem szokott a 12.napon lenni!
És sztem a closti,inkább kitolja,mint előrébb hozza,na meg nem is repedhetett meg sztem,mert pénteken a legnagyobb tüszőm is 11 mm volt,az még nem hinném hogy megreped.Hát szerdán kiderül,de ha megrepedt lát valamit a doki azon kivül,hogy nincs már ott tüsző???
Netti, október óta semmi eredmény és még azt sem tudod pontosan mikor van peteérésed!
Nem gondolod, hogy minden tapasztalat az előnyödre válik?
Persze hogy itt lyukadunk ki,hisz segiteni akar az ember!
És mindennek az alapja az hogy rendszeres legyen a ciklusod!
A doki is ezt fogja legeslegelöször beállitani és csak utána segit a babában!
Netti!
Mindhárman végig jártuk a dokit,nem gondolod,hogy a tapasztalat beszél már belőlünk és nem jókedvünkben járunk fel,csak azért hogy téged oktassunk?
Én elgondolkodom Syl és K tanácsain és hozzászólásain,hisz ők is végig járták ezt az utat amit én és lásd,a mai napig ha valamit nem tudok,őket kérdezem!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!