Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
1131/1730 anonim válasza:
Netti!
Nem lehetsz a 11.napon,hisz én vagyok és nekem előbb jött meg mint neked!
Számold ki!
1133/1730 anonim válasza:
Nekem 05.09-én jött meg utoljára, az tuti :) Utánam 1 héttel jött valaki :)
1134/1730 anonim válasza:
Hát én csak az itt írtakból számolta,mert itt 17.-én még semmi nem volt,azt írtad nem jött meg,18.-án reggel meg azt irtad,akkor jött meg,ezért gondoltam!
De nem lényeges,csak nem értem....mindegy....
Olvass vissza!
1135/1730 A kérdező kommentje:
én május 18-án írtam,hogy pontos volt a menszim reggel 8:09-kor írtam!!délután amikor dolgoztam jött meg és én már este nem vagyok így csak reggel tudok írni!!na mindegy!!
2012. máj. 27. 21:07
1136/1730 anonim válasza:
Netti, Neked van valami, amire nem írod: "na mindegy"
Nem értem... 30 éves létedre úgy viselkedsz, mint egy 20 éves!!!
1137/1730 anonim válasza:
Ha délután jött meg,azt ne számold első napnak,legalábbis én azt már nem számolom bele!
De ne ird már mindig azt,hogy mindegy,mert olyan érzésem van,hogy tök feleslegesen segitünk vagy válaszolunk ha neked mindegy.
1138/1730 anonim válasza:
Kérdés: a hő az peteérés utáni nap reggelén megy fel?
K.
1139/1730 A kérdező kommentje:
nem tudom felrakni mert az elem lemerült és most töltöm de elég homályos és nem látszik rajta mert próbáltam de kikapcsolt a gép és nem tudom felrakni!!
2012. máj. 27. 21:10
1140/1730 A kérdező kommentje:
csak úgy érzem,hogy hazudok pedig nem!!különben se szokásom!!legalább is úgy érzem éreztem ezért írtam így!!délután hány órától nem számít?mert igazság az nem tudom hány óra volt,hogy észre vettem!!de már itthon is volt rózsaszínes valami!!
2012. máj. 27. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!