Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Semmi baj ezzel a görbével,nem rossz....
Remélem hogy korán teszteltem,jo lenne ha pár nap mulva pozi lenne!
Én se igen érzek semmit,cicim sem fáj....
De nekem ilyen még nem volt,hogy igy megugorjon a hőm,még sosem ment 37 fölé,beteg nem vagyok!
Majd kiderül,de nincs 10-es tesztem,25-sel teszteltem,azért reménykedem hogy azzal korai volt még
Én is hisztis vagyok ám!!!
A férjemet már korán reggel kinyirtam,nem győztem a bocsi sms-eket küldeni:)
Az a szerencsém,hogy türelmes velem és tudja hogy milyen hülye tudok lenni,tudja kezelni szerencsére!
Én is idegbeteg vagyok mensi előtt,de ez még nem azt jelenti,hogy meg is fog jönni!
Azért ne add még fel,hisz a hő nem ezt mutatja!
Morbid ezt írni,de sajnos néha van ugy,hogy egy elmegy,egy születik,nálam igy volt sajnos:(
Apu ment,lányom jött....
na pont erre gondoltam én is!!nagybátyám elment és helyette új személy jön!!igen ez durva!de van benne valami!
sógornőm terhes lett valamikor 2011 januárjába de a párom nagynénjét meg márciusba temettük!érted??
Persze!
Épp K.-nak írtam,hogy apukám elment dec 17.-én hajnal 6.-kor,délelött a tesztem pozi lett és ugy,hogy 3 napja késett,kidobtam a kukába hogy negativ,elaludtam,mert tele voltam nyugtatóval,felkeltem és tök véletlenül kivettem a tesztet,ne kérdezd miért....
És pozitiv volt,igaz nagyon halvány,de most már 9 éves lesz,az a kis halovány csikocska:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!