Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Szilvi!
Én amire emlékszem a mellékhatásokból az "csak" annyi volt,hogy olyan hőhullámok jöttek rám mint a huzat! :(((
De ez csak pár napig tartott! És persze a görcsök...
Nekem csak napi 1-et kellett szednem!
Na majd mesélsz!
syl
Hát nekem napi 2,de majd meglátjuk,most bevettem az elsőt,persze gondolom majd 2-3 nap után lehet valami mellékhatás,ugyhogy majd akkor kiderül...
A gáz az hogy hétfőn kéne mennem uh.-ra mert akkor leszek 12 napos...Tegnap a férjem mondta hogy pünkösd hétfő,tehát a hétfő kilőve...
Kedden nem rendel a doki,viszont szerdán már 14 napos leszek,a doki azt mondta mindenképp a 14.nap előtt menjek,akkor marad a péntek,látni fogja már akkoris hogy érnek e a tüszőim nem?Max nem ad akkor még tüszőrepit....
Ez az én szerencsém:)
Szilvi
sziasztok!!
mihez képes pontos??
ez volt a kérdés!
na csak azért "gondolom"mondtam,hogy pontos mert 32 napra jött meg!!de már lényegtelen!!
Netti!
Akkor pontos ha megjön mindig 32 napra,de az még nem bizonyitja hogy peteérésed is van,érted?
Ezért mondtuk neked a dokit.
De K ajánlotta a cseppeket ha dokihoz nem akarsz elmenni,keress rá,nagyon sok jot lehet olvasni róla és recept nélkül is lehet kapni,de a barátcserje is nagyon jo,arról is sok jot olvastam.Azért nem kezdtem bele,mert én dokihoz járok és nem akartam bekeverni,különben megpróbálnám én is...
Mi az a netes rendelés?Nem értem...
Attól függ mit akarsz rendelni!
Ja igy már értem...
Az majdnem ugyanaz mint a vatera,én onnan szoktam...
Én is sokáig rendeltem a vateráról, volt már 1-2 ismerősöm akitől vettem. :)
Nekem a wondfo-s vált be,az one step nem, de ez én vagyok.
Valahogy sokkal egyértelműbben mutatta a wondfo.
Az is 65 ft körül van!
Netti! Ha betartod a használati útmutatót,biztos nem fogsz csalódni!
Ha kimutatja a pé-t,vagyis pozi lesz,na onnantól kell akciózni mint a nyulak, még az első negatív napon is(pozi után)! :DDD
Ha neked 30 napos felett van a ciklusod akkor érdemes a 13.naptól nyomatni a teszteket.
Majd mutasd meg nekünk is megállapítjuk! (ha gondolod)
Kedves K!
Veled mizujs?
Szilvi!
Szerintem ha pénteken mész,már látnia kell a dokinak,hogy mekkora a tüsződ vagy esetleg több is... :))))
Inkább hamarabb menj mint később!
syl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!