Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Netti!
Honnan tudjam???A te mensid!Ezer oka lehet hogykésik és most nem az antibiotikumra gondolok!Én ezen már keresztül mentem,tudom,hogy késni fog,de hogy mennyit és mikor jön meg azt én se tudhatom!Én kajak tisztában vagyok a sajátommal!Mert mikor ilyen rendszeretlen volt mint neked,elmentem dokihoz és helyre hozta!Azóta is atomóra pontosságu!Ja és mellesleg mikor beállitotta,az első hónap után babás lettem!Azóta is rendszeres a mensim!
Mindenkinek van munkahelye és mindenkit köt is!Mivel pénzből élünk!
Multkoris beteg voltál,otthon voltál táppénzen...
Na mindegy,nem az én dolgom,nem avatkozok bele...
Majd te eldöntöd hogy mit akarsz,én feleslegesnek tartom ezt a beszélgetést,mert ugy érzem te cska kifogásokat keresel!
Mellesleg téged agyon vizsgáltak már?Hisz könyörög már mindenki hogy menj dokihoz,nem hinném,hogy káros lenne a szervezetednek ha elmennél végre és kivizsgáltatnád magad!Aztán a ciklusodat is helyre rakná,miután beállt rendesen akkor elég elmennie a párodnak,akkor gondolkozhatsz a babán!De addig amig hajlandóságot nem mutatsz 30 évesen hogy elmenj egy orvoshoz,addig felesleges kinlódás az egész!A másik meg,tudod egyáltalán hogy van peteérésed?Nem,mert ovutesztet se használsz,mert arrol is biztos csak rosszat olvastál...
Áhj mindegy,felesleges tényleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!