Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
 1041/1730 anonim ***** válasza:
Meg hogy rendszeretelen a ciklusod,kapsz rá norcolutot,meghozza és akkor elkezd vizsgálódni....Ezt 1 rendelésen el lehet intézni,utána meg megyminden magától,ennyi a dolog!
2012. máj. 15. 10:09
 1042/1730 A kérdező kommentje:
de arra nem válaszoltál mikorra várjam!!????
2012. máj. 15. 10:09
 1043/1730 anonim ***** válasza:
100%

Netti!

Honnan tudjam???A te mensid!Ezer oka lehet hogykésik és most nem az antibiotikumra gondolok!Én ezen már keresztül mentem,tudom,hogy késni fog,de hogy mennyit és mikor jön meg azt én se tudhatom!Én kajak tisztában vagyok a sajátommal!Mert mikor ilyen rendszeretlen volt mint neked,elmentem dokihoz és helyre hozta!Azóta is atomóra pontosságu!Ja és mellesleg mikor beállitotta,az első hónap után babás lettem!Azóta is rendszeres a mensim!

2012. máj. 15. 10:13
 1044/1730 anonim ***** válasza:
Én egyébként nem is értem a kérdést! Ha Te nem ismered a tested, mi hogy ismerjük? Miért lenne jó,ha tudnád mikor jön meg?
2012. máj. 15. 10:15
 1045/1730 A kérdező kommentje:
ja első alkalommal mikor nála voltam fog gátlót akart adni!!és azóta se csinált semmit!!valamennyire "ismerem "már a testem csak most éppen nem az foglalkoztatott,hogy mikor lesz pé-m így nem is tudom mikor volt!!semmi jele a menszinek!szakítok időt a dokira de először is keresnem kell mást!!másodszor meg köt a munka helyem!!nem úgy megy!!meg már nem tudom hányszor írtam,hogy páromnak is el kellene mennie mert egy komoly betegsége volt több éve és nem tudjuk még a doki se tudta megmondani,hogy ez befolyásolja-e az egészet!!ja nem befolyásolja a betegség az antibiotikum!!szerintem meg igen!!legalább is a reggeli hőt igen!!és nem vitatkozás kép de szerintem nem jó,hogy össze vissza vizsgálnak!!és ezt már több embertől is hallottam!!
2012. máj. 15. 10:34
 1046/1730 A kérdező kommentje:
ja azért se akarok menni a dokihoz mert nagy nehezen rászántam magam ,hogy elmegyek naaaa és semmit se csinált!!aki még lenne helybe ahhoz meg én nem megyek!!a kórházba lenne még nő doki de az meg úgy rendel nehogy véletlenül el tudjak menni!!magán orvos meg nem tudom ki hogyan rendel!!meg melyikhez lenne érdemes menni!!jó biztos baj van velem!!már agyilag is!!
2012. máj. 15. 10:45
 1047/1730 anonim ***** válasza:

Mindenkinek van munkahelye és mindenkit köt is!Mivel pénzből élünk!

Multkoris beteg voltál,otthon voltál táppénzen...

Na mindegy,nem az én dolgom,nem avatkozok bele...

Majd te eldöntöd hogy mit akarsz,én feleslegesnek tartom ezt a beszélgetést,mert ugy érzem te cska kifogásokat keresel!

Mellesleg téged agyon vizsgáltak már?Hisz könyörög már mindenki hogy menj dokihoz,nem hinném,hogy káros lenne a szervezetednek ha elmennél végre és kivizsgáltatnád magad!Aztán a ciklusodat is helyre rakná,miután beállt rendesen akkor elég elmennie a párodnak,akkor gondolkozhatsz a babán!De addig amig hajlandóságot nem mutatsz 30 évesen hogy elmenj egy orvoshoz,addig felesleges kinlódás az egész!A másik meg,tudod egyáltalán hogy van peteérésed?Nem,mert ovutesztet se használsz,mert arrol is biztos csak rosszat olvastál...

Áhj mindegy,felesleges tényleg!

2012. máj. 15. 10:46
 1048/1730 anonim ***** válasza:
Sztem ne is menj dokihoz,mert minek?Méregesd a hődet és várakozzál....
2012. máj. 15. 10:47
 1049/1730 A kérdező kommentje:
nem kifogás!!csak azt nem mondtam,hogy találtam dokit!anyukám hozzá járt de ő rá céloztam,hogy nem jókor rendel!de teljesen mindegy!!igen tudom,hogy függ a munka helyétől!!sok okból már nem is akarok eljönni a munka helyemről szabit meg nem akarok kikérni mert nem tudom kell-e még!!de nem magyarázkodok!!
2012. máj. 15. 11:00
 1050/1730 anonim ***** válasza:
100%
Tudod minden megoldható,ha az ember akarja!ÉS nagyon sokan vagyunk itt akik babát szeretnénk....És ők is dolgoznak,mégis megoldják,csak kicsit venni kell a fáradtságot és megoldani,nem a kifogásokat keresni!Ugy érzem,te vársz a csodára,ami sajnos nem fog eljönni,mert akkor már itt lenne.....Ha valaki akar valamit tiszta szivéből az tesz érte és nem csak ir rola!!!Nekem ez a véleményem!
2012. máj. 15. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!