Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Igen!
Szerdán kell megjönnie!
Remélem ma kiválthatom a clostit és akkor ha megjön szedhetem is:))
ÁÁÁÁÁÁÁhhh,nem hát!
Minek?:)
MAjd meglesz az a baba,de most még tuti nincs itt a pocimban!
Azért akárki akármit is mond ,ha valaki ennyire várja,megérzi ám!
Ugyhogy majd szerdán megjön és meglátjuk....doki bácsi megmondja!
értem!!de a drukk nem csak erre a hónapra ment hanem addig míg nem jön össze!!
én meg csak vagyogatok!
Majd ha szakitasz időt a dokira,akkor már nem cska vagyogatni fogsz,hanem lesz mit várnod!
El sem hinnéd milyen érzés az amikor kivizsgálnak és várod az eredményT!!!
Minden eredmény egy lépéssel közelebb visz a célhoz!
Semmi másért nem akarok dokihoz menni!
Nem egy kellemes élmény felfeküdni és stb.....
De mégis várja az ember....
Google!!!
Biztos hogy van doki,ha nem sztk-ba,akkor magánuton,olyan nincs hogy nincs,csak meg kell oldani!!!
Én 1 órát utazok,holott itt is van a városomban nem egy és kettő...Ezt a dokit pl a neten találtam,irtam neki és szivesen fogadott,ezért járok hozzá!
Mivel 12.-én kellett volna megjönnie,igy ha csinálsz egy tesztet,már kimutatja!Vegyél egyet,csináld meg és kiderül....
De ne huzd az időt,hogy nem mered megcsinálni meg vársz még....Nem jobb a bizonytalanság,hidd el,megtudod hogy van e baba vagy nincs és léphetsz tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!