Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Hány %-a élt neki? Az is fontos,hogy minek a 45%-a mozog.
K.
NEkünk a leleten nincs igy kielemezve!
csak ez van rajta,hogy 57M/ml és össz motilitás:45%
Tehát ennyi....Erre mondta a nődokim,hogy negativ...
Nos Szilvi írom az értékelést:
A TSH valóban egy kicsit sok, a 2,5 a határérték. Ne hidd azt el, hogy 1 alatt kell lennie!
Az FSH 6 alatt kiváló, de 9-ig jó, így Neked nem kell gondolnod a korai klimax miatt. Legalábbis a mostani érték alapján.
Inzulin, tesztoszteron, LH érték szuper!
Furcsa, hogy progeszteront nem néztek. Az fontos lenne. A 21-dik napon annak az értéke mutatja,hogy volt-e peteérés.
A prolaktinnál jó lenne tudni a mértékegységet, mert ez az érték így magas.
Az SHBG és a DHEA-S értékeket nem ismerem, nekem azt eddig nem nézték!
K!
Progeszteront néztek,szerdán voltam a 21.naposon,de majd csak hétfőn lesz meg az eredménye!
Az shbg vagy mi,az olyan mint neked a szexmegkötö hormon vagy mi.....
A páromnál a 45 % ra aztmondta a doki mikor megemlitettem neki,hogy én is alacsonynak tartom,hogy a mai világban tökéletes az a 45%,nem sokkal kevesebb az 50-nél....
A prolaktin mértékegysége,ugy van irva,hogy:
prolaktin:156.4 mIU/l
Az van a papiromon,hogy a prolaktin ref tartománya:
102-496
Magas lenne?
Nem, így nem magas. Csak kétféle mértékegység létezik a prolaktinnál. De így tökéletes az eredmény.
Igen, biztos azért mondta a doki, hogy jó az eredmény, mert ugyan a 50-et várnak el, de neki 57 M van, ott már 25M felett jó az eredmény. Így kompenzálja a végeredményt.: szóval jó a Férjed eredménye :)
K.
Én nem nagyon tudok újdonságot írni.
Veled valami újság?
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!