Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Nekem meg fog jönni szerdán:)
ÉS nekem is ugrál most a hőm,37.1-37....
Semmit nem érzek ugyhogy majd a köv hónapban sikerül!
Hát se a cicim nem fáj,se semmi!
A lányommal ilyenkor már nem birtam meginni a ká
vét,onnan tudtam már hogy babás vagyok....
MEllesleg én nem csak kétszer voltam már terhes,tehát tudom,milyen mikor érzek valamit:)
Most semmit nem érzek sajna,ezért tudom hogy szerdán meg fog jönni...
a cicid nem érzékeny??
na én hátrányba vagyok veled szembe mert én még nem voltam terhes!így azt se tudom mit kellene éreznem!érted??
Hát én már voltam 4x....
Nem érzékeny a cicim,pedig szokott,most semmi...
Az utolsó 2 terhességemnél állandóan aludtam,reggel nem tudtam észhez térni és a kávét se tudtam meginni,igy még rosszabb volt a reggeli kelés!
Most semmi ehhez hasonló....
Igaz már tünetre nem igen emlékszem,de ez maradandó volt ez a kávéundor...erre nagyon emlékszem!
Hát én is voltam már igy,volt hogy álomkoros voltam,volt hogy hányingerem is volt....meg minden ami lehet...én is hisztis vagyok mielött megjön!
produkáltam már azt is,hogy nem voltam hisztis,a férjem meg is jegyezte,tuti nem fog megjönni,mert nem vagyok dilis:)
mégis megjött,ugyhogy én sajnos már nem alapozok ezekre....
de nálad lehet másképp müködik!sosem lehet tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!