Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Netti!A középidő nem mindenkinek az!
Ezért számolják visszafele a dokik az ovut!Az mindenkinek annyi,ritka a kivétel!Terhességet is igy nézik,hogy kb mikor fogant!A vitamin nem befolyásol,ez is tuti...megkérdeztem a dokit,azt mondta szedjem nyugodtan,se a hőmet se a pé-t nem befolyásolja!
Figyelj!
Nem okoskodok,ez mind az én részemről,mind a te részedről csak találgatás....
Én a saját magam dolgát tudom,mert nekem ultrahang bizonyitotta,de te nem jártál még dokinál,tehát ez csak találgatás és én nem akarlak befolyásolni semmiben!
Majd te saját magad eldöntöd,hogy megnézetteted-e magad dokival vagy sem és vársz még...De én nem szeretnék ugy belefolyni,hogy ezzel befolyásoljalak,azt irom cska le,amit a doki mondott,és a saját tapasztalataimat!
írtam neked üzit!
remélem azért válaszolsz rá!
itt az akkori görbém:
csak mutatom,hogy doki is mondta mikor lesz kb a ovum!vagy mi a szösz!de már nem érdekel az egész téma!
most adtam fel igazán!ezek után már nem is akarom meg nem is reménykedek!!
Én még mindig azt mondom,hogy az állandó méricskélés idegtépő. Tudom,hogy nem olcsó, de inkább ovu tesztelj 2-3-at egy hónapban, utána pedig várd, illetve ne várd a "hó végét"
Én csak ezt tanácsolom.
K.
Igazad van!!!!Sztem is jobb!
Szilvi
sziasztok!!
mizus veletek??
Szia!
Nálam semmi,változatlan...
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!