Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
❮❮ ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 ... ❯❯
 881/1730 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát sajnálom,hogy megjött K.:((

Netti!Tegnap azt irtad legyek pozitiv,akkor te is légy az!!!

MA megyek 10 re vérvételre,éhgyomorral kell mennem,de annyira éhes vagyok,hogy a szemem már kiugrik:S

Valahogy csak kibirom,de 1 óra az út mire odaérek,ugyhogy jo lenne ha már 11 óra lenne:)

Szilvi

2012. máj. 9. 07:56
 882/1730 A kérdező kommentje:
hát szilvi!próbálok én pozitív lenni csak nem igazán megy!ilyen hőgörbével tuti nem sikerült megint!érdekes mert amikor megittam a kávém és ááá mondom hülyeségből megmérem újra hát alig akart felmenni 36,5-re!!ez hogy lehet??de már jártam így egy párszor!hogy az ébredési hőm magasabb volt mint a napközben!!érted?nem reménykedés képen írtam csak érdekesség miatt!!
2012. máj. 9. 08:06
 883/1730 A kérdező kommentje:
na nekem érdekes lenne vérvételre mennem mert hajnalba felkelek és csak mondjuk 11 órakor ehetnék szerintem rosszul is lennék!
2012. máj. 9. 08:07
 884/1730 anonim ***** válasza:

Ha muszáj az éhgyomor,akkor muszáj kibirni sajna,az eredmény miatt!

De egy részben boldog is vagyok,mert már ezeken a vizsgálatokon tul vagyok és talán a babához is közelebb kerülünk pénteken:)))

2012. máj. 9. 08:12
 885/1730 A kérdező kommentje:
csak én sajnos hajlamos vagyok a rosszullétre és erről sajnos nem tehetek!!
2012. máj. 9. 08:14
 886/1730 anonim ***** válasza:

Én is ám:(

Az ájulás a legkevesebb,egy párszor összeszedtek már a váróban:))

De most anyukám nem tud eljönni velem,igy kénytelen vagyok egyedül menni,ez van sajna,de ma van a 21.napom,muszáj elmenni....

Az a fránya ut idegesit,hogy olyan messzire kell mennem....

2012. máj. 9. 08:29
 887/1730 A kérdező kommentje:
hát én meg ma vagyok 24 napnál!meg az is a baj,hogy a dokim 1 héten csak egyszer rendel azt is csak délután!el se tudok menni hozzá!most meg nem is tudom mikorra ne várjam így még idő pontot se tudok kérni ha tudnák egyáltalán menni!
2012. máj. 9. 08:33
 888/1730 A kérdező kommentje:

haho itt vagy??

csak annyit akartam még mondani,hogy valahol idegesít,hogy mindenki elvárja hogy legyen gyerekem!!és ez teljesen kikészít!belefáradtam az egészbe!!

majd írd meg az eredményt ha megkapod!!

2012. máj. 9. 09:16
 889/1730 anonim ***** válasza:

Megjöttem...

Elvileg jók az eredményeim,a TSH-m magas kicsit,de tartományon belül van.

Nem kaptam időpontot péntekre a dokihoz,mert nem jön meg a véreredményem addigra,igy csak hétfőn tudok elmenni hozzá....

Netti!

Azért akarj gyereket mert te akarsz,ne azért mert más mondja....

Nekem pont az ellenkezője van:)

Sok egyidős barátnőm hallani se akar gyerekről már,ők pont lebeszélnek mint rá:)

De mivel közös babánk nincs és a férjem is nagyon szeretné már a manót,igy senkire nem hallgatok!

Én életem,én döntésem és persze senki nem fogja felnevelni helyettem!

Viszont mivel már te is 30 éves vagy és még nincs babád,igy nem huznám az időt,mert egyre nehezebb lesz....

De mint írtam,te életed és te döntésed,ugy alakitod ahogy neked jó:))

2012. máj. 9. 12:48
 890/1730 A kérdező kommentje:
szia!!mizus veled??örülök,hogy jó lett az eredményed!én csak reggel vagyok mert délre megyek dolgozni!!igazad van abba,hogy én döntésem a gyerek vállalás de valahol mindenki furcsálja,hogy nincs még gyerekem!tudom,hogy egyre nehezebb lesz összehozni a babát minél idősebb vagyok!!most várom,hogy megjöjjön!!mert ebből se lesz semmi!!írj ha vagy!!
2012. máj. 10. 07:39
❮❮ ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!