Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Sziasztok!
Hát sajnálom,hogy megjött K.:((
Netti!Tegnap azt irtad legyek pozitiv,akkor te is légy az!!!
MA megyek 10 re vérvételre,éhgyomorral kell mennem,de annyira éhes vagyok,hogy a szemem már kiugrik:S
Valahogy csak kibirom,de 1 óra az út mire odaérek,ugyhogy jo lenne ha már 11 óra lenne:)
Szilvi
Ha muszáj az éhgyomor,akkor muszáj kibirni sajna,az eredmény miatt!
De egy részben boldog is vagyok,mert már ezeken a vizsgálatokon tul vagyok és talán a babához is közelebb kerülünk pénteken:)))
Én is ám:(
Az ájulás a legkevesebb,egy párszor összeszedtek már a váróban:))
De most anyukám nem tud eljönni velem,igy kénytelen vagyok egyedül menni,ez van sajna,de ma van a 21.napom,muszáj elmenni....
Az a fránya ut idegesit,hogy olyan messzire kell mennem....
haho itt vagy??
csak annyit akartam még mondani,hogy valahol idegesít,hogy mindenki elvárja hogy legyen gyerekem!!és ez teljesen kikészít!belefáradtam az egészbe!!
majd írd meg az eredményt ha megkapod!!
Megjöttem...
Elvileg jók az eredményeim,a TSH-m magas kicsit,de tartományon belül van.
Nem kaptam időpontot péntekre a dokihoz,mert nem jön meg a véreredményem addigra,igy csak hétfőn tudok elmenni hozzá....
Netti!
Azért akarj gyereket mert te akarsz,ne azért mert más mondja....
Nekem pont az ellenkezője van:)
Sok egyidős barátnőm hallani se akar gyerekről már,ők pont lebeszélnek mint rá:)
De mivel közös babánk nincs és a férjem is nagyon szeretné már a manót,igy senkire nem hallgatok!
Én életem,én döntésem és persze senki nem fogja felnevelni helyettem!
Viszont mivel már te is 30 éves vagy és még nincs babád,igy nem huznám az időt,mert egyre nehezebb lesz....
De mint írtam,te életed és te döntésed,ugy alakitod ahogy neked jó:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!