Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Hát ha akkor volt ovud amikor gondolod,akkor addig még van 4 nap!
LEhet mensi,lehet baba!
Drukkolok!
És ha már október óta babát szeretnél,ne add fel!
Már te is 30 éves vagy,ilyenkor már nem szabadna feladni,főleg hogy az első baba lenne!
szeptember óta próbálkozunk vagyis azóta mérem a hőmet!!de mint naiv azt se tudtam mi hogyan működik (szervezetre értem)így nem mondanám ,hogy azóta próbálkozunk!!de szeretném feladni az egészet!!nem törődni az egésszel!!mert lehet az is baj!??
ilyen a görbém de szerintem nem sikerült most sem!
remélem nem baj,hogy belinkeltem a görbémet!!
Ha akkor volt ovud,amikor behuzta a gép,akkor jokor voltatok együtt!
Hülyeség feladni,pont azért amit irtam....
Én ugy vagyok vele,a dokit végig csinálom,egyedül a lombikra nem vállalkozom.
De én más vagyok,nekem már van babám....
35 éves vagyok,van 2 szép,egészséges gyermekem,a fiam már lassan magasabb mint én,a kislányom meg mint egy hercegnő,gyönyörű és cserfes:)
Meglátjuk....ha nem sikerül,akkor feladom,addig nem!
Hát valószinű akkor volt ovud és azért volt lennt.
Én a multkor megkérdeztem a dokit,hogy a hő bizonyitja-e a tüszőrepedést....
Azt mondta semmi sem biztos....Senki nem tudja mi zajlik odabennt!
Elvileg bizonyitja,mert ha ovu után fennt marad a hó folyamatossan mensiig akkor volt tüszőrepi....
Nekem ez kiderül a 21.napos holnapi vérvételből,hogy megreped-e a tüszőm és van-e peteérésem,ezért is örülök ezeknek a vérvételeknek!
Annyira nem értem a hőgörbét ám....
A sajátomat tudom,mert nekem mindig ugyanolyan majdnem....
De majd meglátod,már csak 4 nap és kiderül sikerült-e...
A párod neked mennyi idős amugy?
Akkor már neki se lenne korai egy baba,nem?
Ő is szeretne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!