Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
❮❮ ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... ❯❯
 851/1730 A kérdező kommentje:
hát most úgy vagyok vele,hogy ez volt az utolsó ciklus amit mértem!!már ennél jobban nem tudom elfoglalni magam!nem most értem hanem amikor dolgozok!mert akkor nem gondolok erre az egészre!!húú de rám jött az álmosság!meg most nem tudom mire vélni,hogy elkezdet fájni a derekam meg olyan furcsán érzem magam!!olyan mintha meg akarna jönni!!de nem teljesen az a érzés!!
2012. máj. 8. 09:07
 852/1730 anonim ***** válasza:

Hát ha akkor volt ovud amikor gondolod,akkor addig még van 4 nap!

LEhet mensi,lehet baba!

Drukkolok!

És ha már október óta babát szeretnél,ne add fel!

Már te is 30 éves vagy,ilyenkor már nem szabadna feladni,főleg hogy az első baba lenne!

2012. máj. 8. 09:09
 853/1730 A kérdező kommentje:

szeptember óta próbálkozunk vagyis azóta mérem a hőmet!!de mint naiv azt se tudtam mi hogyan működik (szervezetre értem)így nem mondanám ,hogy azóta próbálkozunk!!de szeretném feladni az egészet!!nem törődni az egésszel!!mert lehet az is baj!??

ilyen a görbém de szerintem nem sikerült most sem!

[link]

remélem nem baj,hogy belinkeltem a görbémet!!

2012. máj. 8. 09:17
 854/1730 anonim ***** válasza:

Ha akkor volt ovud,amikor behuzta a gép,akkor jokor voltatok együtt!

Hülyeség feladni,pont azért amit irtam....

Én ugy vagyok vele,a dokit végig csinálom,egyedül a lombikra nem vállalkozom.

De én más vagyok,nekem már van babám....

35 éves vagyok,van 2 szép,egészséges gyermekem,a fiam már lassan magasabb mint én,a kislányom meg mint egy hercegnő,gyönyörű és cserfes:)

Meglátjuk....ha nem sikerül,akkor feladom,addig nem!

2012. máj. 8. 09:22
 855/1730 A kérdező kommentje:
tök jó!!irigyellek!jó értelembe!!de akkor miért volt lent a hőm?és ma ment fel újra!!azt a két magas hőt ne vedd számításba mert beteg voltam!!valszeg azért volt magas!!
2012. máj. 8. 09:25
 856/1730 anonim ***** válasza:

Hát valószinű akkor volt ovud és azért volt lennt.

Én a multkor megkérdeztem a dokit,hogy a hő bizonyitja-e a tüszőrepedést....

Azt mondta semmi sem biztos....Senki nem tudja mi zajlik odabennt!

Elvileg bizonyitja,mert ha ovu után fennt marad a hó folyamatossan mensiig akkor volt tüszőrepi....

Nekem ez kiderül a 21.napos holnapi vérvételből,hogy megreped-e a tüszőm és van-e peteérésem,ezért is örülök ezeknek a vérvételeknek!

2012. máj. 8. 09:34
 857/1730 A kérdező kommentje:
hát igen ezért is mondtam félig meddig jó a hőmérőzés de van rossz oldala is!!ja tudom miért nem 12 napra húzta be az ovumat mert 36,3 vagy 36,4 az alaphőm!!
2012. máj. 8. 09:44
 858/1730 anonim ***** válasza:

Annyira nem értem a hőgörbét ám....

A sajátomat tudom,mert nekem mindig ugyanolyan majdnem....

De majd meglátod,már csak 4 nap és kiderül sikerült-e...

A párod neked mennyi idős amugy?

2012. máj. 8. 09:51
 859/1730 A kérdező kommentje:
29 -et tölti júliusba!de vicces mert pont vagyis majdnem akkor szülnék mikor van a szülinapom!anyu is áprilisba menszizet velem!!na csak egy kicsit eltereljem a szót erről a sok bajról!!
2012. máj. 8. 09:56
 860/1730 anonim ***** válasza:

Akkor már neki se lenne korai egy baba,nem?

Ő is szeretne?

2012. máj. 8. 10:07
❮❮ ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!