Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
28 naposak,14.napon van pé-m,mindig!!
Ritka ha késik 1-2 napot,évente talán 1x...
Most olvasom:)
De a megérzésem se hazudik:)
Biztosra érzem,hogy nem vagyok terhes!
Mellesleg,valakinek már a 9dpo-n kimutatta a terhességet.
De kiderül kedden,már nem tesztelek,adott a doki egy löketet hogy vágjunk bele,igy annyira nem vagyok elkeseredve.A férjem eredményére is azt mondta,hogy jó,tehát őt nem kell kezelni!
Perzse!
Már alig várom,hogy mehessek hozzá,ő már okosabb lesz!
Nekem nincsenek ilyen kivételek,mivel 28 napos a ciklusom,igy nincs kétszer pé-m...de ez látszik a görbémen is.1 évben egyszer szokott lenni,hogy késik,de az se törvényszerű.
Majd ahormonvérvételből kiderül,nem-e valami hormon gondom van,arra meg ugyis van gyógyszer...
Hát de csináltál tesztet,tehát nem azért van fennt mert terhes vagy!
Ha 16 napja van fennt,az azt jelenti,rendszeres ciklusnál,hogy 14 magas hőjű nap után jön meg,vagyis pé után 13 napig magas a hő,14.napon megjön,akkor esik le...
Nekem a mensi napján pé után a 14.napon 36.4-re leesik és meg is jön...
De te elhagytad már ezt a lehetőséget is,mert 16 napnál tartasz,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!