Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
hát igazán örülök neki!de már ez a 3-dik nap,hogy görcsölgettem meg fájt a derekam!tehát reméltem,hogy megjön!de a görbémen is látszott!eset a hőm 2 tizedet!szerintem vagy nem tudom igazán de lehet a gyógyszer kavart be!
a görbém:
vagy szerinted mi történhetett??
Milyen gyógyszer?
Nem hinném....LEesett a hőd,meg is jött....Ez igy lenne a normális,majd most kell kezdened figyelni a pé-det,persze,csak akkor ha ma megjön rendesen,nem csak vérfolt van,érted?Mert akkor ez nem az első nap lesz a ciklusodban!Akkor ha csak ma pecsételsz,akkor ha holnap jön meg rendesen,akkor a holnapi nap lesz az első nap...
Én is szedek vitamint,annak nincs köze hozzá,mondta a doki!
Az antibiotikum s enagyon kever ám be,annyira meg pláne nem,hogy kimaradjon egy hónap!
Akkor ha rendesen megjött most már számolhatsz,de a dokit ne hagyd ki,ha elmult,azért menj el!
Ugyan.hidd el,hogy néha én is vagyok igy vele....és én még nem is dolgozok,hogy legalább ott kikapcsoljak...
Na meg másfél év sok idő ám amig várakozunk....
Bár tiszteletem azoknak a pároknak,akik ennél hosszabb ideje szeretnének babát!
Tudod ha még nem lenne rendezett a ciklusom,rá tudnám fogni,hogy azért nem jön,mert az van...
De napra pontosan megjön nekem és ez a bizonytalanság kinyir...
Én már annak örülök és az tölt fel,hogy mehetek a dokihoz,hátha mond valami jót!
Szóval hiába élek boldog házasságban,mert ugy élünk mint a mesében, a férjem tökéletes,nekem is van mikor összegyűlnek a felhők!
Nézd,szakács vagyok,tudom mit jelent reggeltől estig dolgozni!
Dolgoztam már menüztetésben,a la cartos étteremben!
Dolgoztam ovodában is 5 évet.
Egész fiatalságom a rendezvényekre ment el,reggeltől estig nyomtam segitség nélkül...tudom mit jelent úgy melózni és nem kevés emberre főztem,mert az oviban is főztem egyedül 150 gyerekre!Én reggeliztettem,ebédeltettem és usziztattam őket,mellette főztem és persze mivel nem volt más csak én,a mosogatás is rám szakadt,ami nem kevés 150 gyerekre:S
Tudom miről beszélsz!
De még mindig azt mondom,hogy jobb melózni,mint itthon lenni,főleg ha az ember agyal.Nem írtál rosszat,dehogyis:)
Kioktatni nem tudsz,hidd el:)
35 éves vagyok,de már ha ugy számolnám az életkoromat amennyit éltem és megéltem már,65-nek érzem magam,minden nagyképüség nélkül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!