Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯
 641/1730 anonim ***** válasza:

Hogyne sürgetném 35 évesen...

Ha nem jön annak oka van,erre van a doki...

Nem vagyok elkeseredve,de mivel léteznek olyan dolgok amivel rá tudnak segiteni erre és a férjem is mellettem van,akkor próbálkozunk másképp.Ha valaki szeretne babát megpróbál mindent.

Ezért nem is értem,hogy miért irtózol ennyire a dokitól??

Tudod vannak olyan dolgok,amire nagy hatással van a mensi,ha kimarad annak oka van,hogy miért...

És ha nem vizsgáltatod ki,okozhat olyna dolgokat is,ami visszafordithatatlan:S

Járt igy már ismerősöm,ezért nem szabad ilyennel játszani!

2012. ápr. 11. 07:52
 642/1730 A kérdező kommentje:
jó igazat adok néhány dologba de!olyanról még nem hallottál,hogy többet ártottak mint használtak!és én ettől rettegek!bár augusztusba kimaradt teljesen!azóta sem kivátel a mostani esetet!amit nem értek!hol van cisztám hol nincs!na ez nekem fura!érted??
2012. ápr. 11. 07:59
 643/1730 anonim ***** válasza:

Értem,bár olyanról nem hallottam még,hogy ártottak volna,azzal,hogy valakinek gyógyszerrel meghozták a mensijét...

Én most nem babáról beszélek,hanem arról,hogy beállitsák a dolgokat...

Viszont olynaról hallottam már,mint a barátnőmnél,hogy nem ment el dokihoz,nem jött meg neki és kifakadt a cisztája,rosszul lett,mütét lett a vége és nem lehet babája:(

Az,hogy elmész dokihoz,hogy beállitsa azzal csak jót csinálsz és igen van olyan hogy egyszer van egyszer nincs cisztád...

Mert a ciszta egy hólyagszerűség,ami folyadékkal van tele...

Általában magától ürül ki mensivel együtt,akkor elmúlik.

Aztán előjöhet ujra és ujra...

De sztem egy másik dokit keress fel,mert lehet számodra se szakmailag se emberileg nem jó ez a doki!

Van egy lány,itt ismertem meg,nála pl ez volt a helyzet,rettegett magától a dokitól ezért utált járni,orvost cserélt,azóta semmi problémája ezzel.

2012. ápr. 11. 08:05
 644/1730 A kérdező kommentje:
én nem arra értettem,hogy most gyógyszerrel meghozzák a menszimet hanem arra értettem,hogy ártanak hogy sokat vizsgálgatnak!el ne hidd,hogy az jó neked meg a ciklusodnak is!bár a ciszta részével egyet értek!nekem nem kell beállítani a menszimet vagyis a ciklusomat mert rendszeres!de azt nem érted már bocs,hogy nem minden hónapba van az,hogy kimarad!és nem kötözködés ként írtam!az meg még normális ha 1 évbe 1-szer 2 szer kimarad!ez nem koros!ne minden különösebb vizsgálat alapján mondta a cisztát tehát csak uh-n néztem azon kívül nem küldött más vizsgálatra!érted?ne haragudj nem kötözködni akartam!
2012. ápr. 11. 08:13
 645/1730 anonim ***** válasza:

Én se azért írtam,csak a véleményemet írtam le:)

Az hogy megvizsgál,azzal nem árt:))

Hát rákszűrésre is járni kell,sőt nekem 3 havonta,akkor ha ártana akkor nem kérnék,hogy 3 havonta menjek,érted?

Semmi bajod nem lesz abból,hogy megvizsgál!

Viszont legyen igazad hogy nem kóros ha nem jön meg,de akkor kérdezek....

Mennyit vársz arra hogy megjöjjön?Én ezt nem értem...

2012. ápr. 11. 08:16
 646/1730 A kérdező kommentje:
pill!mindjárt jövök!kérdésedre a válasz majd a teszt megmondja!viccet félre téve!kérek idő pontot!de szerintem 13-án megjön!mert most tuti volt ovum!remélem nem haragszol!???
2012. ápr. 11. 08:28
 647/1730 anonim ***** válasza:

Dehogy haragszom,szimplán a véleményemet írtam le és én másképp csináltam volna!

De mivel én nem te vagyok igy te tudod mit teszel:)

2012. ápr. 11. 08:30
 648/1730 A kérdező kommentje:
tudom már rég el kellet volna mennem dokihoz!csak nem szívesen kérek szabit meg nem is szívesen megyek!hát negatív lett!ez van!többet nem tesztelek!már nem érdekel!
2012. ápr. 11. 09:06
 649/1730 anonim ***** válasza:

De ezen ne keseredj el,hisz legbelül tudtad hogy az lesz!

Nézd,mi másfél éve próbálkozunk,és nekem óramű pontosságu a ciklusom,tudom az ovumat is és mindent.Minden hónapban bizakodó vagyok,igaz elég türelmetlen...

De reményt mindig adok...

És mi aztán voltunk már vizsgálatokon is és mégse adtam fel!!!

Az hogy elmész dokihoz az csak jó,erőt veszel magadon és elmész.Hidd el,ha sikerül a baba,áldani fogod a napot hogy elmentél és kárpotolni fog mindenért,tapasztalatból mondom!

Az hogy nem szeretnél szabit kivenni,értem én,senki nem szeret,de ha muszáj akkor ez van,az az egy nap a 25-ből nem nagy cucc!ugyhogy hajrá!!

2012. ápr. 11. 09:09
 650/1730 A kérdező kommentje:
de nekem nincs annyi szabim!7 nap!érted??már annyi sincs!mert arányosan elosztva van ennyi!5 hónapot dolgozok 6 órába!így is a fagy szünetet dolgozom le!és még a február 1-jén kezdtem és akkor se mentem 3 napot azzal még nem tudom mi lesz meg most ment el 1 napom mert pénteken nem dolgoztunk!ezért se nagyon tudok ugrálni!ledolgozni meg lehet nem is tudom!!
2012. ápr. 11. 09:27
❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!