Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
17-re nagyon nem....
Felrakhatod,de ha nem méred mindennap,akkor ugyselehet rajta látni semmi olyat,n írtam a jo multkor egy csajszinak,ő mondta el,hogy mennyi mindenre kell figyelni hőmérőzéskor,lestem nagyokat én is.Csak ő ezt tanulta,aztán segitett picit.
na akkor megosztod velem is!!mármint a hőmérőzés szabályait!
még egy hülye kérdés:mert megoszlik a vélemény,hogy antibiotikum tartalmú gyógyszer befolyásolja-e a ciklust?vagy kitolhatja-e a peteérést?vagy valami ehhez fűződő témába tudsz segíteni??
itt a görbém:jó hosszú!
írj!a tied milyen??
Nos!55 napja elméletileg nem jött meg???Uhhhh...
Nem látok semmi olyat rajta,mert csak most méred ebbe az utolsó pár napba mindennap...
Amit tudok:
min.6 órát aludni kell
nem szabad kiszállni az ágyból,csak kinyulni a hőmérőért
inkább higanyossal,mint digitálissal,ha nincs,akkor a digitálissal nem csipogásig hanem 10 percig!
mindig egy helyen és majdnem azonos időben kell mérni
Ami kihat rá,ha alkohol fogyasztasz,gyógyszert szedsz...
Ennyit tudok.Az antibiotikumról nem tudom,hogy kihat-e,de a doki megmondja,sztem nincs nagy hatása rá,mert én beteg voltam 2 honapja,szedtem antibiotikumot és nem tolta ki a pé-met.Megmutatom az enyémet,ezen látszik,hogy tényleg akkor volt ovum,amikor gondoltam,oda is huzta be.
A vitamin nem befolyásolja sztem!
Én is szedem az E vitamint,folsavat és iszom a palástfűteát,reggel és este,de minden oké a ciklusommal.Én vérszegény vagyok ezért kezdtem el a folsavat,hátha az volt eddig a baj.Remélem ha nem ebbe a hónapban,akkor a köv.hónapban sikerül ezektől.Bár a férjem is szedi az E vitamint gőzerővel,de csütörtökön megyünk vissza orvoshoz vele,akkor majd elmondja mi is van,lehet ír fel neki még valamit,majd kiderül,remélem nem lesz rá szükség.Már nagyon várja a kis Lilit,emlegeti mindennap:)
Nekem azt mondta a dokim,hogy hiába hosszú valakinek a ciklusa,a peteérés akkoris pont középidőben van.A hőmérőzéssel meg sajna utólag tudod meg mikor is van/volt...Én csak azért tudtam ilyen ponotssan,mert voltam dokinál,ő mondta hogy ekkor meg ekkor lesz és higgyjem el,hogy mindig akkor van(28 naposak a ciklusaim).Tehát ebben a hónapban is igaza volt a dokinak,mert most is a 14.napon volt ovum.Ha nem sikerült ebben a hónapban,akkor jövő hét kedden már megjön,mert nekem ritka ha késik..előfordul,mert volt ilyen is,de nagyon ritka.
Anno mikor lány voltam még és cisztám volt,nem jött meg,akkoris ehhez a dokihoz jártam,folyamatossan követett uh-n hogy mi van a cisztával,mert elmondta hogy lehet hogy vérrel van tele,de az is lehet hogy savas folyadékkal és ha az ürül ki a hasüregbe az nem lenne jó.Volt hogy két naponta mentem uh-ra hozzá,mert kénytelen voltam.Nem jött meg akkor pl a mensim,de terhes se maradtam,pedig nem védekeztünk.Akkor beállitotta a mensimet és jött is a baba:))
Ezért mondtam neked a dokit,ha ennyire szeertnél babát,akkor doki,doki,doki...
Na persze az is benne van a pakliba hogy amugy veled minden rendben és apárodnál is bibi van,de ez már más kérdés.Az én dokim,ugy neki se áll pl a dolognak,ha nem látja a párom eredményét,mert felesleges engem stimulálni akkor,ha a férjemmel van a baj.Érted mit írok?
így van!
A pasikat egyszerűbb kivizsgálni,mert ők csak leadják a mintát és abból kiderül,míg téged több vizsgálatra küldenek,hogy mindne okés-e.
Igaza volt a dokidnak!
Nekem nem kell petevezetőség átjárhatóság,mert nekem van már 2 gyerek,igy a doki azt mondta szte 99% hogy átjárható vagyok,ezért nem csinál csak nekem.
De ezt általában mindenhol kérik a férj után...
Nálunk is ez volt,megnézet,meg uh-zott és várja a párom eredményét,oda most tudunk cska visszamenni csütörtökön,aztán megyünk az én dokimhoz és kiderül mi van.De én nem huzom,sőt szivesen megyek dokihoz,mert tudom,hogy segít és lehet a babának csak egy lökés kell és jönni fog:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!