Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Sziasztok!
Netti! Tessék elmenni az orvoshoz,és másikhoz! Ne ahhoz aki hol pco-t állapít meg, hol meg nem! Ez nem természetes,hogy ennyit késik!
Most nekem is késett, 31 napra jött meg,ami talán 1 évben egyszer fordul elő... :)
Nálam is változatlan a helyzet,végre jó idő van és lehet egy picit kertészkedni, virágot ültetni... :)
Engem ez köt le mostanában a tanulás és munka mellett!
Szilvi! Neked pedig drukkolok! Biztos,hogy most fog sikerülni!!!!! :)
Hajrááááá
syl
Szia Syl:))
A próféta szóljon belőled:))))
Bár nem értem honnan tudod,remélem megérzés:D
Nettinek hiába beszélsz,nem megy dokihoz:))
Inkább találgat és számol:)
Most van itt a tavasz,a virág ültetés mellett azért Apával is törödj ám:))
Szia!
Na nyugi van,tuti van olyan doki aki magánúton rendel,hidd el,nálunk pl az én dokim kb akkor kezdi a rendelést.A lényeg az az hogy nem muszáj hogy 17-től rendeljen,rendelhet 15-től is csak rendeljen este 7 ig mondjuk...Hol laksz?
De pl délelött otthon vagy,az is jó egy időpontra.Az én férjem este 6 ig melozik találtunk urulógust aki rendel olyan időbe:)))
Na itt vagyok,találtam dokit,igaz Békéscsabán,de van aki rendel ugy hogy el tudj menni,mondtam én!
Dr.Tóth Attila
Békéscsaba
Szent István tér 12.
szerda:17-18-ig rendel
De ha felhivod biztos meg lehet vele beszélni hogy mikorra érsz oda!
A maszek dokik mindig délután-este rendelnek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!